Petr Říha |

PODĚKOVÁNÍ VŠEM ZA SEZONU 2016/2017

Za minulou sezonu bychom rádi za všechny děti poděkovali i Městu Vsetín, které nám v souvislostí se stále rostoucím počtem poctivě trénující mládeže, skrze sportovní komisi navýšilo podporu. Těšíme se také , že již brzo začne stavba nových šaten u umělky Pod Pecníkem. Místo stávajících hokejbalových. Věříme, že již v zimní přípravě po novém roce budeme moci využívat i těchto zcela nových prostor.
Děkujeme všem sponzorům a podporovatelům klubu, především dětí.
Jsme rádi, že poctivá práce trenérů je odměňována tím, že se další a další kluci (i holky)
hlásí do našeho oddílu. Znova opakuji, před nadcházející sezonou se náš tým rozrostl zhruba o 20 mladých žen (spíše slečen) a téměř o 4 desítky kluků ve věku 10 – 14 let !! Čímž se FC Vsetín patrně již stává největším sportovním klubem ve Vsetíně!! V souvislosti s tím bych rád poděkoval našim největším sponzorům a mecenášům klubu ! Tím jsou rodiče sportujících dětí, bez kterých by to vůbec nešlo!! Potlesk patří Vám.

Užijte si všichni krátkého fotbalového volna. Za 3- 4 týdny začíná opět příprava před nadcházející sezonou. Někteří kluci mezitím stihnou s rodiči turnaj v italské Kalabrii. Další kluci mají v plánu prázdninový fotbalovo - sportovní kemp Džungle, ve spolupráci s firmou TM Stav. A již v srpnu nám všem začínají kvalitní a náročné divizní a ligové soutěže. Těšíme se, FC Vsetín.

Aktuální články

I PO DRUHÉ V ŘADĚ Z "VENKU" BEZ ZTRÁTY KYTIČKY

FK Nové Sady – FC Fastav Vsetín  1:2 (0:1)K dalšímu utkání na půdu soupeře zajížděli v krásném...

VSETÍN ŠEL DEFENZIVNÍ ZODPOVĚDNOSTÍ NAPROTI VŠEM BODŮM PROTI NOVÝM SADŮM

"Dnešní zápas nechci říct, že jsme podřídili taktice, ale trochu jsme se tím, že se na soupeře připravujeme, chtěli vycházet ze...

FOTBALISTÉ VSETÍNA ODČINILI ZAVÁHÁNÍ S PŘEROVEM, POMOHLA JIM MINELA DOMÁCÍHO GÓLMANA

Vzali si zpět ztracené body s posledním Přerovem, vrátili se před Bzenec na třetí místo tabulky. Fotbalisté divizního Vsetína v sobotu...