Martin Němec (valasskyfotbal.com) a Petr Říha |

SUŽUJE NÁS OBROVSKÁ MARODKA, ALE ZÁPAS V OTROKOVICÍCH JSME NAKONEC ODEHRÁLI

"Nechtěli jsme Baťovu zápas rušit, ale měli jsme jen jedenáct zdravých hráčů. Do 20. minuty jsme se nemohli dostat do tempa zápasu. Pak jsme byli od 25. do 60. minuty lepším celkem. Vedli jsme 2:1, ale další dva hráči po hřišti kulhali a nemohli jsme střídat. To se projevilo v závěru, kdy jsme inkasovali. Mám z tohoto zápasu poučení, že v 11 hráčích již k utkání bez náhradníků neodjedeme. V úterý budeme řešit podle aktuální situaci, zda vůbec sehrajeme další přípravné utkání s Bílovcem, protože dorostem si nepomůžeme. Těm již začíná jarní sezona," řekl trenér Vsetína Miroslav Mičega.

Baťov - Vsetín 4:2 (0:0)

Zápas na Baťově jsme odehráli v nouzové sestavě, se spoustou sebezapření i od  hráčů, kteří nastoupili ale ihned po utkání jsme s trenéry rozhodli, že další dva týdny se soustředíme na doléčení zranění, konsolidaci kádru a trénování. Abychom poslední dva přípravné zápasy, které věříme že odehrajeme na travnatém hřišti v Liptále (Vítkovice a Nový Jičín), odehráli tak jak bychom chtěli začít sezonu. Dnes (v neděli) jsme se domluvili s Bílovcem a omluvili jsme se, že utkání příští víkend neodehrajeme. Děkujeme za pochopení a omluva za komplikaci. Ale zdraví je prostě přednější.
Na marodce je momentálně  6 hráčů, kteří včera neodcestovali na zápas a další 3, kdyby mohli, tak by také nehráli, nastoupili nedoléčení a jen jsme trnuli aby nedošlo v dalším zranění. Martin Mydlář odehrál (musel) po delší době  90minut a  skončil ve zlínské nemocnici na šití. Pech. Snad si veškerou smůlu vybíráme nyní, před sezonou a pak už budeme mít z fotbalu jen radost.
Děkujeme, třem borcům z dorostu, že včera nastoupili ale i těm už začíná příští víkend dlouhá jarní sezona, dohrávkou z podzimu proti Třinci. Pro začátek sezony je necháme soustředit se na své divizní zápasy.
Takže další přátelské utkání mužů je v plánu v sobotu  12.3. proti diviznímu Novému Jičínu, na přírodní trávě v Liptále, od 10:15. Uděláme vše proto abychom už byli v plné síle.

Aktuální články

NOVĚ JIŽ NAPLNO TRÉNUJEME VE LHOTĚ U KAPKA RESORTU.

Na základě mnoha žádostí z řad rodičů a trenérů, o větší využití travnatých ploch, vedení klubu s trenéry, s radnicí města...

I PO DRUHÉ V ŘADĚ Z "VENKU" BEZ ZTRÁTY KYTIČKY

FK Nové Sady – FC Fastav Vsetín  1:2 (0:1)K dalšímu utkání na půdu soupeře zajížděli v krásném...

VSETÍN ŠEL DEFENZIVNÍ ZODPOVĚDNOSTÍ NAPROTI VŠEM BODŮM PROTI NOVÝM SADŮM

"Dnešní zápas nechci říct, že jsme podřídili taktice, ale trochu jsme se tím, že se na soupeře připravujeme, chtěli vycházet ze...