Petr Říha |

FC VSETÍN - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM 2:0

První ohlasy  na  valasskyfotbal.cz   Několik  snímků  přidal  pohotově   i  Jilius  Ficek.  Škoda jen , že  tráva na  Tyršovce  po mnohadenním dešti  nebyla  vhodná  ke  hře (a soupeř  nesouhlasil  se  změnou  termínu), mohlo to být  příjemné  fotbalové odpoledne. Takto se  museli nejvěrnější  diváci  mačkat  kolem  umělky. 

Vsetín – Bystřice p. H. 2:0 (0:0)
Vsetín doma sází na výbornou defenzívu a neprojevila se na hře obrany ani absence zkušeného stopera Ondráše. „Kluci předvedli perfektní výkon. Vyrovnali jsme se i s absencí Ondráše. Po zranění se vrátil Jaroš a dal dvě branky. Takže za mě má taky jedničku. Soupeř neměl za celý zápas vážnější šanci, zaskočil nás jen prvních deset minut obou poločasů, ale nic z toho nevytěžil. Když to v závěru Bystřice otevřela, mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem. S výkonem celého týmu jsem dnes maximálně spokojený,“ řekl k zápasu vsetínský trenér Pavel Charvát.

Branky: 56. a 75. Jaroš.
Vsetín: Eliáš – Dulík, Zuzaňák, Maček, Nahodil – Mydlář, Amrich, Matůš, Surovec – Jaroš (78. Prešnajder), Hořelica. Trenér Pavel Charvát.

Aktuální články

McDONALD´S CUP POD PECNÍKEM

V úterý 30.4. uspořádala Základní škola Liptál ve spolupráci se ZŠ Sychrov a FC Fastav Vsetín na hřišti Pod Pecníkem největší...

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE: TJ SLOVAN BZENEC

V předehrávce devětadvacátého kola divize skupiny „E“ zajíždějí vsetínští hráči k jednomu z mála celků jižní Moravy, a to k...

KRAJSKÉ DERBY JEDNOZNAČNĚ PRO DOMÁCÍ

FC Fastav Vsetín – FC TVD Slavičín 5 : 0 (2 : 0) Před utkáním panovala v domácím táboře...