Martin Němec (valasskyfotbal.com), Radek Štohl (Deník.cz) |

VSETÍN NA BODY V NOVÝCH SADECH NEDOSÁHL, CHYBĚL HLAD PO GÓLECH A BODECH

Roman Vojvodík (trenér Vsetín)  pro Valašskýfotbal.com :  "Jsme ze zápasu velice rozladěni. Prohráli jsme se soupeřem, který nebyl lepší, ale jenom bojoval. Udělali jsme prvni první brance chybu. Druhý gól už v závěru neberu. Takové zápasy nemůžeme prohrát. My jsme neměli hlad po gólu. Oni chtěli víc, i když jsme fotbalově nebyli horší. Finální fáze nás neposlouchala. Jsme strašně zklamaní."

Valašský deník.cz:
Druhý venkovní zápas v řadě, druhá prohra. Stejně jako před čtrnácti dny, tak i v sobotu odpoledne fotbalisté Vsetína prohráli 0:2. V 19. kole Divize E neuspěli na půdě aktuálně čtvrtého týmu soutěže Nových Sadů 0:2.
„Je umění takto prohrát. Nemělo se to stát," zlobil se krátce po konci zápasu hlavní kouč Valachů Roman Vojvodík. „Nebyli jsme horším týmem. Soupeř však byl bojovnější, důraznější v šestnáctce. Více chtěl. Jsme hodně zklamaní,“ zopakoval několikrát skleslý Vojvodík.

Hostující fotbalisté v zápase inkasovali dvakrát. Nejprve ve 30. minutě, kdy se prosadil Němeček. Minutu před koncem řádné hrací doby upravil skóre na konečných 2:0 střídající Drábek.
„Sami jsme se dostali k některým závarům ve vápně domácích, ani jeden jsme však ke gólu nedotáhli. Nebyl tam potřebný hlad po gólu. Jsem přesvědčený, že kdyby Nové Sady měly stejné situace, tak z toho vstřelí další branky," smutní Roman Vojvodík.

Vsetínští fotbalisté příští sobotu přivítají Slavičín.


Aktuální články

LOSOVÁNÍ O NOVÝ DRES FC FASTAV VSETÍN

Pokračujeme i dnes v losování o nový dres FC Fastav Vsetín. Při všech domácích zápasech na Tyršovce budou zakoupené vstupenky...

VYUŽITÍ DRUHÉ TRAVNATÉ PLOCHY - LHOTA U VSETÍNA

„Můžeme s radostí oznámit dobrou zprávu, co se týče většího tréninkového působení na přírodní trávě. Není žádným velkým...

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE : 1.FC VIKTORIE PŘEROV

V utkání dvaadvacátého kola přivítají vsetínští fotbalisté nebojácné, houževnaté a především velmi perspektivní mužstvo 1. FC...