Radek Štohl (Valašský deník) |

VSETÍN VYHRÁL I TŘETI JARNÍ ZÁPAS. RODILO SE TO TĚŽCE, UZNÁVÁ VOJVODÍK

Posily si sedly, mužstvo hraje týmově. To jsou některé důvody toho, proč se fotbalisté Vsetína na jaře zvedli. Zvítězili také ve třetím zápase po zimní přestávce, v sobotu odpoledne porazili Holešov 1:0.

„Výhra se však rodila těžce. Hrálo se na těžkém terénu, pršelo, bylo nevlídné počasí. Vítězství je o to cennější. Nakonec jsme byli šťastnějším týmem. Holešov byl velice nepříjemným týmem. Teď máme vítěznou šňůru. Kluci si ji zaslouží,“ hlásí hrdě hlavní kouč Valachů Roman Vojvodík.

Na podzim to byla bída. Hlavně ta výsledková. Za 13 zápasů získali jen 11 bodů, motali se okolo sestupových pásem. Vedení klubu však trenéra podrželo. Nese to své ovoce.

„Vzali jsme jiné hráče, posily se povedly. Mužstvo jsme okysličili. Fantasticky si to sedlo týmově, udělali jsme dobrou partii, kluci skvěle spolupracují. Sice se nám naposledy zranil Mlýnek, mladý Zbranek ho ale skvěle zastoupil,“ těší Vojvodíka, který si pochvaluje příchody Bahounka, Kučery či zmíněného Mlýnka. Těší ho i výkony mladíků včele s Mikušem.

Vsetín bude o navýšení jarní vítězné série bojovat v neděli ve Všechovicích, kde se začíná v 15.30 hodin.

FOTO. Julius Ficek

Aktuální články

McDONALD´S CUP POD PECNÍKEM

V úterý 30.4. uspořádala Základní škola Liptál ve spolupráci se ZŠ Sychrov a FC Fastav Vsetín na hřišti Pod Pecníkem největší...

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE: TJ SLOVAN BZENEC

V předehrávce devětadvacátého kola divize skupiny „E“ zajíždějí vsetínští hráči k jednomu z mála celků jižní Moravy, a to k...

KRAJSKÉ DERBY JEDNOZNAČNĚ PRO DOMÁCÍ

FC Fastav Vsetín – FC TVD Slavičín 5 : 0 (2 : 0) Před utkáním panovala v domácím táboře...