Petr Říha |

PŘÍPRAVA NA UMĚLCE POD PECNÍKEM

Zimní příprava všech kategorií běží na Pecníku naplno. Na jarní prípravu se připravují vzorně i páni rozhodčí. Jak vidět na snímku, sudí Pavlica,Orsag a Smýkal, včetně vysílaček, jak v Lize mistrů!  VAR v podobě Libora Skalického, který má na Pecník vyplněnou (a od jeho paní dávno podepsanou) žádost o trvalé bydliště, je v kanceláři u sudích :-) 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Infomace o pronájmu plochy:
Jako každý rok nabízí FC Vsetín, podle možností, hrací plochu na umělce Pod Pecníkem. Objednávky prosíme adresujte výhradně do našeho fotbalového mailu fotbal@fcvsetin.cz (případně tel.: 603 217 603)
S telefonním a e-mailovým kontaktem, ihned se vám ozveme.

Cena pronájmu je pro nadcházející zimní období 3 400,-Kč za zápas. (4000,- Kč ve večerních termínech, s osvětlením).
Po předběžné rezervace bude vystavena faktura. Jakmile se objeví platba na účtu, bude váš čas zanesen do rozpisu zápasů. Rozpis ploch a zápasů můžete najít na stránkách naší mládeže (www.fcvsetin-mladez.cz), viz soubory na „Nástěnka“.
Hrací časy zápasů jsou dopořučeny na:
10:00 a 13:00 nebo 16:00 (s osvětlním) a 18:00 (s osvětlením)
Prosíme, vybírejte pouze z těchto 4 variant, libovolný víkendový den (sobotu nebo neděli). Ve všední dny probíhají odpoledne Pod Pecníkem tréninky domácího FC Vsetín. Dopoledne ve všední dny patří umělka Pod Pecníkem středním školám.

O víkendech dále mají přednost všechny týmy domácího FC Vsetín. Trenéři jsou u nás aktivní a akční, přátelských zápasů FC Vsetín probíhá hned několik každý víkend. Vězte proto, že dokud neproběhne platba za rezervaci, termín je k dispozici komukoliv rychlejšímu. Platí zde tvrdé pravidlo: "Kdo platí první, ten hraje". Proto neváhejte, plocha je jen jedna a dny nejsou nafukovací. Děkujeme za pochopení.

Minulý rok proběhla Pod Pecníkem údržba hrací plochy odbornou firmou. Byla opravena i některá prasklá světla, za několik desítek tisíc. Tak aby bylo vše připraveno na jarní přípravu všech týmů. Zázemí Pod Pecníkem slouží všem sportovcům na jedničku.

ROZPIS VEŠKERÝCH PLOCH :
NA STRÁNKÁCH www.fcvsetin-mladez.cz VIZ. "NÁSTĚNKA"

Aktuální články

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE: SFK ELKO HOLEŠOV

V devatenáctém kole odvetné časti divize skupiny „E“ zajíždějí vsetínští hráči do Holešova, kde se utkají se stále se lepšícím...

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 8.4.2024

V pondělí 8.4.2024 proběhne od 17:00 v Kapka resortu další letošní valná hromada. Zváni jsou pochopitelně všichni členové spolku FC...

PRVNÍ VÝHERCE NOVÉHO DRESU FC FASTAV VSETÍN

Jak bylo slíbeno, v průběhu prvního zápasu byl vylosován z řad fanoušků (kteří si zakoupili vstupenku) výherce nového dresu FC Fastav...