Martin Břenek (Kroměřížský denník) |

VSETÍN NA ÚVOD DIVIZE VYLOUPIL SKAŠTICE

Hlavní trenér divizního Vsetína Roman Vojvodík si odbyl vítěznou premiéru. Jeho svěřenci v sobotním úvodním kole Divize E získali tři body na půdě kroměřížských Skaštic, o vítězství v 89. minutě zápasu rozhodl střídající Martin Zbranek.
„Domácí měli optický tlak, více ze hry. My jsme se naopak dostali do tutovějších šancí. Kluci do puntíku splnili, co jsme po nich vyžadovali. Musím je pochválit," zářil Vojvodík po konci úspěšného debutu.

Dle nedávno 50letého trenéra se výhra z půdy kroměřížského celku v dalších týdnech ocení ještě více. „Body ze Skaštic se jen tak vozit nebudou!" věří Roman Vojvodík, který nechal vzkaz i vsetínským příznivcům. „Fanouškům děkujeme za jejich návštěvu, byli výborní," uzavřel někdejší asistent Znojma.

„Remízový duel rozhodla naše individuální chyba při odkopu. Kdybychom ze svých šancí jako první uspěli my, byl by výsledek opačný. Ale i takový je někdy fotbal,“ bral sportovně smolnou porážku 0:1 hrající kouč Skaštic Lukáš Motal.
„S naší herní prezentací jsem spokojen, musím kluky pochválit a musíme dál v tomto trendu pokračovat. Chyběla nám ale kvalitnější finální fáze, dostat se více do zakončení. Zde se musíme zlepšit,“ vzkázal do kabiny Motal. „Chtěli jsme být více na balonu, z toho občas pramenily chyby, které pomáhaly Vsetínu k  brejkům. V remízovém zápase byl soupeř šťastnější. Porážku musíme hodit za hlavu a pokusit se uspět příště,“ dodal Lukáš Motal.

Aktuální články

VYUŽITÍ DRUHÉ TRAVNATÉ PLOCHY - LHOTA U VSETÍNA

„Můžeme s radostí oznámit dobrou zprávu, co se týče většího tréninkového působení na přírodní trávě. Není žádným velkým...

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE : 1.FC VIKTORIE PŘEROV

V utkání dvaadvacátého kola přivítají vsetínští fotbalisté nebojácné, houževnaté a především velmi perspektivní mužstvo 1. FC...

Z DALEKÉHO SEVERU PŘIVÁŽEJÍ REKORDNÍ VÍTĚZSTVÍ

FK Šternberk – FC Fastav Vsetín 1:5 (1:3)K utkání jedenadvacátého kola zajížděli vsetínští hráči do Šternberku k celku, který je...