Petr Říha |

PRVNÍ DIVIZNÍ PŘÍPRAVA

Máme za sebou první přípravné utkání před nadcházející divizní sezonou. Na Tyršovce jsme přivítali divizní tým ze skupiny "F". Utkání skončilo 2:1 pro Frenštát, šlo však především o první seznámení se s týmem pro nové trenérské duo. Roman Vojvodík (trenér Vsetín) pro Valašský fotbal.com: "Zkoušeli dvě nové možné ukrajinské posily. Dost kluků je ještě na dovolených. Byl to pro nás spíše fyzický test než, abychom z toho dělali nějaké závěry po fotbalové stránce. Kluci to odmakali, ale zápas nám samozřejmě ukázal, na čem musíme v krátké přípravě zapracovat. My jsme nakonec mohli i srovnat, soupeř byl šťastnější."

V době dovolených dostali šanci přítomní borci, kteří se posunují do mužů z dorostu a také dva mladí talentovaní borci z Ukrajiny, které trenér zkoušel z třetiligových Otrokovic. Kluci jsou zde zatím na zkoušku, výměnou za Patrika Geržu, který odchází na podzim okusit MSFL.
Jisté je, že letošní léto, které je mezi sezonami velmi krátké, dojde paradoxně k největším změnám v porovnání proti minulým letním přestávkám. Po minulé sezoně se vrátili do svých klubů borci, kteří byli u nás na hostování. Patrik Kundrátek do Hlučína. Duo, které ještě po posledním zápase avizovalo, že by rádo zůstalo, Tomáš Mlýnek a Adam Bahounek, do Otrokovic. Ve volném červnovém přestupním termínu zvolil na poslední chvíli přestup do Slavičína Pavel Naňák, který ještě pár hodin před tím říkal, že nastoupí po delším vleklém zranění zpět do vsetínské přípravy. Ale to je amaterský fotbal, názory se mění jak aprílové počasí, s tím se musí počítat.
Svou úspěšnou kariéru se rozhodl dohrát ve Slušovicích (kde s ní začínal) Jarda Foltýn. Děkujeme všem hráčům za reprezentaci Vsetína.  
Z hostování z Valašské Polanky se vratil brankář Honza Dobeš. Adam Rišica se naopak vrací do Kateřinic, odkud přišel pro jarní část sezony. Další jména zatím zůstanou zahalena rouškou tajemstvím :-)


Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...