Petr Říha |

ŠPANĚLSKÉ TRENINKY V FC VSETÍN

V pondělí 8.11.2021 proběhly na hřišti Pod Pecníkem ukázkové tréninky španělské akademie, pod vedením trenérů ProfubolAnalitics včetně Julia Bonmatiho, UEFA PRO Head Coach Alicante Academy.
Celé odpoledne bylo rozděleno do tří tréninkových bloků. Od nejmenších fotbalistů , až po starší žáky a mladší dorostence.
Tréninkových jednotek se zúčastnilo dohromady 95 hráčů. Drtivá většina z domácího FC Vsetín ale přivítali jsme Pod Pecníkem i mladé fotbalisty z Bystřice pod Hostýnem , Zlína, Rožnova, Hošťálkové, Jablůnky a dokonce až jihomoravského Kyjova.
Tréninky sledovali i trenéři FC Vsetín. Hráči si mohli „ochutnat“ jaké to je, když vede trénink v angličtině trenér španělské fotbalové akademie.


Ukázky ze španělského odpoledne na Vsetíně si můžeme pustit :
ZDE ZDE 2 .   ZDE 3
V pravo ve fotoarchívu pár snímků.  

Věříme, že celá akce přinesla všem další fotbalové poznatky, zkušenosti a už dnes víme, že podobné akce budou na Vsetíně pokračovat.


Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...