Petr Říha |

NOVÁ VÍŤOVA BERUŠKA

Dovelte nám představit novou "kamarádku"  Víti Sachra, se kterou  bude trávit spoustu času  na Tyršovce. :-)
Hřiště  dostalo od města Vsetín novou sekačku. Děkujeme. Vypadá jak beruška a je mnohem spolehlivější než zelená  babička, která  už  měla tachometr několikrát přetočený.
Hřiště je momentálně, po turnaji Hejtmana a množství zápasech, v poměrně dobrém stavu. Byť je  vytížení extrénmí a počasí nám na Valašsku moc nepřeje, květnu. Snažíme se ho šetřit a využíváme i jiné plochy.
Přejeme Víťovi mnoho spokojených kilometrů s úsměvem na rtech.  A Vsetínské sportovní  děkujeme  za jarní údržbu a starost o plochu.
Pevně  věříme, že se v červenci podaří vyměnit  ony modré zábrany  za brankami za moderní  sítě. Podle původních plánů (slibů) již měly sloužit  od  začátku této sezony ale ... na Tyršovce dlouhodobě čas plyne prostě  pomaleji než jinde, co se inovací týče.

Aktuální články

NOVĚ JIŽ NAPLNO TRÉNUJEME VE LHOTĚ U KAPKA RESORTU.

Na základě mnoha žádostí z řad rodičů a trenérů, o větší využití travnatých ploch, vedení klubu s trenéry, s radnicí města...

I PO DRUHÉ V ŘADĚ Z "VENKU" BEZ ZTRÁTY KYTIČKY

FK Nové Sady – FC Fastav Vsetín  1:2 (0:1)K dalšímu utkání na půdu soupeře zajížděli v krásném...

VSETÍN ŠEL DEFENZIVNÍ ZODPOVĚDNOSTÍ NAPROTI VŠEM BODŮM PROTI NOVÝM SADŮM

"Dnešní zápas nechci říct, že jsme podřídili taktice, ale trochu jsme se tím, že se na soupeře připravujeme, chtěli vycházet ze...