Petr Říha |

PAVEL HAJNÝ PŘIVEZE NOVÝ JIČÍN

Ve středu 8. května, sváteční den, máme před sebou předehrávku 30.kola moravskoslezské divize. Vsetínský trenér Pavel Hajný přiveze  na Vsetín k derby tým z Nového Jičína.

Vzhledem k tomu, že se nám má počasí  konečně malinko umoudřit, vymysleli  jsme pro fanoušky  dobrého fotbalu malá překvapení. Budeme mít  připravenu akci  "lahodné  šťavnaté steaky na  grilu  s  pivečkem - za babku". Cena  pro každého fanouška, který  přijde  na  fotbal  bude 49,- Kč. Budeme připraveni na prvních  200 nejrychlejších :-)  Steaky budeme  grilovat na ohni, holky hned  vedle  budou čepovat  pivečko.
To pravé fotbalové  koření pak, veříme, přidají naši fotbaloví hrdinové, kteří mají ve vyrovnané divizní soutěži nebývalou šňůru: pět vítězných utkání v řadě. Nicméně, Pavel Hajný má Vsetín přečtený  dokonale  a  zajisté nám má Nový Jičín co  vracet, z podzimu, kdy jsme ho perfektním výkonem sesadili z pozice  zimného půlmistra. Poté co jsme v Novém Jičíně  vyhráli 3:2.  Veříme, že i ve středu se na Tyršovce  bude  hrát  krásné utkání. 

Co může  být lepší  pozvánkou na  kvalitní  divizní  fotbal?  Šestý Vsetín hostí v derby čtvrtý Nový Jičín.  Přijďte  povzbudit  svůj  tým.  

V poločase  proběhně  opět  penaltový  rozstřel dětí. Exekutoři se připraví před poločasem na  kraji tribuny. Trenér Radim Dobeš s pořadateli uspořádají penaltové  duely  celkem o  šest  nových  šál  FC Vsetín. 

Tyršovka bude perfektně připravena. Má za sebou  jarní  údržbu.  Trávník  bude posekáný novým traktůrkem, pořízeným městem. Ten Vám představíme později.

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...