Petr Říha |

FC VSETÍN - OPAVA "B" 2:0

Jakoby  borci vsetínští  fotbalisté  navázali na povedený první poločas z prvního zápasu  s Olomoucí  a celý  zápas jsme byli  lepším týmem. Častokrát  se z  tribuny ozval  potlesk, což vždy  hráče poteší.  Veřme, že udržíme takové rozpoležení  a herní pohodu  i do dalších  zápasů, což přinese více dobré nálady  všem, kteří kolem A-týmu  pomáhají. Stejně tak i divákům, kterých  si  snad  na  fotbal najde postupně cestu  trochu více. Zatim  chodí stále ti nejskalněší. Je pravda, že na Vsetíně a  v okolí bylo tutu sobotu spoustu  různých akci a událostí, všude  v okolí   se  hraje  další spousta  fotbalových zápasů, počasí bylo  o  víkendu upršené  ale přeci jen by si okresní město zasloužilo aspoň malinko  větší  návštěvnost. Nezbývá něž  přilákat  nové  diváky  atraktivním fotbalem. Je to výzva do této sezony.  Uvidíme zda se to do června 2019 trošku zlepší. 
Hráči v každém případě  zaslouží  za  zápas  s Opavou  velkou  pochvalu. Na  takové  zápasy  se  pěkně  kouká  a  věříme, že všichni  diváci, kteří  byla na tomto  zápasu, příjdou u za 14 dní. A příjdou i další.

Více  ka samotnému  zápasu trenér Miroslav Mičega :
„Potkali jsme mladého a velmi nebezpečného soupeře. Měli tam několik talentovaných hráčů. Oni chtěli hrát fotbal a to nám plně vyhovovalo. Dali jsme v prvním poločase dvě pěkné branky a šance na vstřelení jsme měli i v tom druhém. Celý zápas jsme směrem dopředu dominovali a otupili soupeřovu snahu. Zápas jsme zvládli a jsem za to rád,“ řekl trenér Vsetína Miroslav Mičega.

Několik povebých  záběrů  opět vystřihl  Julius  Ficek,  který se lišácky  postavil už před úvodním hvizdem z bráně  hostů, k tenisovým kurtům,  daleko od  všech ostatních  fanoušku, jakoby věděl, že  vše podstatné se bude  v začátku utkání odehrávat  právě  tam !!?? :-)
Sníky pana Ficka si můžeme prohlédnout  ZDE

Zápas  si  díky  panu Žlebkovi  můžeme  pustit  z  YouTube   ZDE

A  ještě  pozápasové  rozkovory :   ZDE.  
               


Aktuální články

NOVĚ JIŽ NAPLNO TRÉNUJEME VE LHOTĚ U KAPKA RESORTU.

Na základě mnoha žádostí z řad rodičů a trenérů, o větší využití travnatých ploch, vedení klubu s trenéry, s radnicí města...

I PO DRUHÉ V ŘADĚ Z "VENKU" BEZ ZTRÁTY KYTIČKY

FK Nové Sady – FC Fastav Vsetín  1:2 (0:1)K dalšímu utkání na půdu soupeře zajížděli v krásném...

VSETÍN ŠEL DEFENZIVNÍ ZODPOVĚDNOSTÍ NAPROTI VŠEM BODŮM PROTI NOVÝM SADŮM

"Dnešní zápas nechci říct, že jsme podřídili taktice, ale trochu jsme se tím, že se na soupeře připravujeme, chtěli vycházet ze...