Petr Říha |

V PONDĚLÍ 9. ČERVENCE ZAČALA PŘÍPRAVA A-TÝMU

V pondělí jsme se sešli na Tyršovce  v totožném složení jako na konci sezony (až na pár dovolenkových omluvenek). Doplněni o tři  nejostřílenější   borce, kteří přešli  z  katergie dorostů do mužů.  Plus  brankař  Adam  Rišica, který v nadcházející  sezoně bude  krýt  záda  Jakubovi  Eliášovi a sbírat první zkušenosti  u  mužů.  Uvítali jsme navrátilce  Jakuba  Janků, který  se chce  pokusit  o dres FC Vsetín po dorosteneckých katerorích ve  Fastav  Zlín. A na zkoušku  přišel na  první  tréninky  i  Adam Smilek  z  Valašských  Příkaz.
Jsme rádi , že  pokračujeme  v  ustálené sestavě, optimisticky naladěni  ze  závěru minulé sezony.  Doplněni o nadějné mladíky.  S vidinou  vstřelit  více  gólů  a posunout se v tabulce o několik příček  nahoru. 
Tolik  rychlé aktuality. 
Máme před sebou červenec, měsíc  příprav.  Rozhodli jsme se  dát odpočinou  travnaté  ploše  na Tyršovce, zejména  brankovištím. Na hřišti proběhla revitalizace  celé  plochy  a  následná  úprava  brankovišť, kam jsme vyhlásili zákaz  vstupu  po celý červenec.
 
Proto  odehrajeme  náplánovaná   přípravná  utkání  na  sousedních  hříštích.  S tím, že se  velmi těšíme  jak  před  nadcházejícími  volbami  vzejde  od  architektů  již  avizovaný  konkrétní  nápad, co bude se sportovištěm na Ohradě  a  hlavně  pak   po volbách, na jeho rychou  realizaci.  Protože druhé  hřiště  již  více  něž  akutně  potřebujeme, na Vsetíně.  Již řadu let.   Protože Tyršovka  by si již pomalu zasloužila  zapsat  do kulturního (sportovního) dědictví  Unesco, jako snad nejstarší  stále  fungující  hřiště na Moravě!! 
V Semetíně  také probíhají momentálně  drobné stavební  úpravy a tak jsme museli  vzít  za  vděk  v červenci  azylům  ve Lhotě  u Vsetína a Liptále.  

Aktuality :
Sobota  14.7.2018  FC  VSETÍN  - FASTAV  ZLÍN U19 :  Hřiště  Liptál, zápas  se  hraje od 10:00  
Středa  18.7.2018  FC VSETÍN - OTROKOVICE : Hřiště Lhota u Vsetína, zápas se  hraje od 18:00
Sobota  21.7.2018  FC VSETÍN - HULÍN : Hřiště Lhota u Vsetína, zápas  se hraje od 10:30
Sobota  28.7.2018 : předkolo MOL Cup : hrajeme ve Frýdlantě  od 17:00  (jedeme auty)

Stejně tak i přípravné zápasy staršího  i mladších dorostu  se  odehrají  na  hřišťích klubů, které nám  propůjčením své plochy a  zázemím vychází vstříc, za což bych jim chtěl ještě jednou  poděkovat. 

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...