Petr Říha |

DIVIZNÍ ŽENY FC VSETÍN NAVÁZALY NA PODZIMNÍ VÍTĚZNOU VLNU

Těsně před  koncem přestupového termínu se podařilo na Vsetín dostat nadějné posily  do týmu žen (dívek). Jsou  to  Sandra Holubová (z Huslenek)  a  Adéla Korábečá (z Podlesí). Sandra se již představila ve  včerejším utkání.
Například  na fotodokumentaci  ze  zimního  soustředění  žen se můžete  podívat na jejich  facebooku. 


PRVNÍ JARNÍ KOLO: FC  VSETÍN - TJ  RAKOVEC KOTVRDOVICE  5:0
Více informací  z  týmu žen  čerpámě  z Valašského deníku: 

S cílem udržet se na špici tabulky a nejlépe soutěž vyhrát vstoupily v neděli do jarní části divize fotbalistky FC Vsetín. Klub z Valašska po podzimu vede tabulku s pětibodovým náskokem před záložním týmem 1. FC Olomouc. ,,Zimní přípravu jsme zahájily na konci února. Tréninky bývaly dvakrát týdně. Zúčastnily jsme se i soustředění ve Valašské Bystřici. Trochu nás však zbrzdila březnová chřipková epidemie, která zasáhla téměř celé naše družstvo,“ prozradila kapitánka nového družstva v soutěži Jaroslava Krčmářová.

Její tým koučovaný trenérem Martinem Palátem v zimní pauze pracoval hlavně na nabytí fyzické kondice. ,,Ta nám v posledních podzimních zápasech chyběla,“ uznala Krčmářová.

Vsetín také sehrál několik přípravných utkání. Valašky porazily Brumov 3:2, zdolaly Lužkovice 8:0 a prohrály s Havířovem 2:6.

Lídr divize půjde do jarních odvet s pozměněným kádrem. Ze zdravotních důvodů přerušila kariéru Gabriela Mikešová. Zdravotní problémy rovněž trápí Nelu Ševčíkovou a Petru Ševčíkovou. Z osobních důvodů v družstvu skončily Sára Janíčková a Nikola Palátová.

,,Naopak jednáme o přestupu Adély Korábečné z Podlesí. Novými tvářemi jsou i mladé Sandra Holubová, Nela Konečná a Magdaléna Fojtů,“ informuje vsetínská kapitánka.

Valašky na jaře nebudou měnit herní styl. ,,Budeme pokračovat v tom, s čím jsme začaly na podzim. A to v kombinačním pojetí. Prosazovat bychom se měly hlavně po rychlých křídelních únicích,“ chce navázat na povedenou první polovinu divize Jaroslava Krčmářová.

Její družstvo čekal náročný jarní start. Vsetín v neděli hostily čtvrtý kolektiv soutěže Kotvrdovice. Duel 10. kola měl na umělé trávě na hřišti Pod Pecníkem v Tyršově ulici výkop v 15.30 hodin.

,,Celek z Prostějovska byl na podzim jedním z našich nejtěžších soupeřů. Hanačky jsou nepříjemné v osobních soubojích. Nicméně zápas chceme samozřejmě vyhrát, abychom si hned v prvním duelu situaci na čele tabulky nezkomplikovaly,“ plánovala Krčmářová.

Zdroj: https://valassky.denik.cz/fotbal_region/fotbalistkam-vsetina-v-nedeli-zacinaji-jarni-divizni-souboje-20180331.html

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...