Petr Říha |

A TÝM - NÁVRAT DO MORAVSKOSLEZSKÉ DIVIZE

Po roce jsme zpět !!! Pravda, měli jsme štěstí, že z naší krajské skupiny mohlo postoupit do divize více týmů. Postoupili jsme nakonec až ze čtvrtého místa, když nám konečné druhé místo uteklo nečekaně až v posledním kole, ale na to se dějiny už dnes neptají. Díváme se dopředu a sportovní manager Tomáš Juřica, s výkonným výborem klubu, již 14 dní intenzivně pracuje na sezoně nadcházející.
Asi hlavní informace je, že jsme poděkovali po středečním tréninku trenérům Pavlovi Charvátovi a Zdeňku Žáčkovi za jejich dobrou práci v celé letošní sezoně. Ale pro příští sezonu jsme se rozhodli pro trenéra, který má mnohaleté zkušenosti s touto divizní soutěží. A tím je pan Miroslav Mičega. Dlouholetý trenér divizního Brumova, který se po ročním oddychu od trénování vrací do dobře známých vod, tentokráte v dresu FC Vsetín.
Ve středu jsme se rovněž domluvili i se zkušeným borcem Tomášem Kresánkem, dlouholetým kapitánem třetiligové Nemšové , který jak pevně věříme, vyztuží naše defenzivní divizní řady. Další hráči jsou v hledáčku, osloveni, ale zatím si je necháme pro sebe.
Z týmu se rozhodl odejít Honza Nahodil , do týmu hrající okresní přebor. Pavel Prešnajder podle svých slov ukončil hráčskou kariéru a přesune se na trenérskou lavici divizního Slavičína. Míša Tureček , který byl na Vsetíně na roční hostování, se vrátí do domovské Bystřice pod Hostýnem.
Do přípravy počítáme, že se připojí všichni borci , kteří vyšli z divizního dorostu. Víme, že kolem všech krouží týmy, i z dalekého okolí, jak vosy kolem těch nejsladších bonbonů, nicméně všichni jsou zváni a očekáváni 10. července na prvním tréninku mužů, na domovské Tyršovce.
Divize začíná 5. srpna. 

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...