Petr Říha |

VŠECHNY KATEGORIE JSOU V TRÉNINKU

Od tohoto týdne jsou prakticky všechny kategorie FC Vsetín v tréninkovém procesu. Pochopitelně dodržujeme veškerá vládní nařízení, rozestupy, nepoužíváme šatny. A sledujeme vládní nařízení resp. jejich rozvolňování.

Sledujeme jak reálná možnost  dohrání mistrovské sezony  mizí  jak pára nad hrncem a trenéři a celý klub už ladí plán B.  Máme předdomluveny již případné přátelské zápasy, program na (pravděpodobně) improvizovaný květnový trénink a doufejme, že již normální červen, bez omezení s možností  hrát  zápasy a používat  šatny. 

Na zasedání klubů v  Brně, v úterý, padl návrh na zvážení (pokud se neodehraje  tato sezona), že by ta příští mohla začít dříve. Již závěrem července. Uvidíme.

Rozpisy všech ploch jsou aktualizovány na stránkách mládeže, na nástěnce. Všichni  již známe, nic nového.
Na hrací ploše zatím může trénovat jedna  kategorie. Radim rozepsal moznost využití Pecníku i o víkendech, pokud budou trenéř a hráči chtít. Vypadá to, podle informací  od trenéřů, že hráči na fotbal nezapoměli a vrací se natěšení v plných počtech.

V úterý  proběhne od 9:00  Pod Pecníkem velká údržba hrací  plochy. Dosypání a filtrování granulátu. Sportoviště bude opět vzorně připraveno.

Tento týden zastupitelstvo  města  Vsetín uvolnilo 220 000,- Kč na nový vrt  u hřiště na Tyršovce, aby mohl být  zprovozněn nový  zdroj závlahy hrací  plochy. Děkujeme. Práce, věřme, že začnou co nejdřív.

V příštím týdnu navíc domluvíme schůzku v Semetíně ohledně zprovoznění tamního tréninkového hřiště. Abychom ho mohli v rámci přípravy používat. 

V úterý máme schůzi, kde se rozhodne rozdělení trenérů pro příští sezonu. Již není  žádným tajemstvím, že od  příští sezony budeme fungovat jako SpSM. A s tím budou souviset další změny a nutné  plánované navýšení počtu trenérů i asistentů  u mládeže. Na všem pracujeme. Další  klubové informace budou následovat.

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...