Martin Němec a Petr Říha (valasskyfotbal.com) |

KALICH HOŘKOSTI DOPIT DO SAMÉHO DNA

FC VSETÍN - 1. VIKTORIA PŘEROV 0:1

Tento týden se nevydařil. Prohry na všech frontách. Kalich hořkosti jsme si dopili do samého dna v sobotu, kdy jsme prohráli zápas proti Přerovu, gólem minutu před koncem. Zápas to byl nehezký, plný nepřesností a nervozity pramenící z toho, že oba týmy nenastupovaly v nejlepším psychickém rozpoložení, vědomy si toho, že potebují bodovat. Bohužel nám to nevyšlo. Je to sport, nejde o život. Musíme se z té šlamastyky vymotat sami.    

Roman Vojvodík, trenér Vsetína pro Valašskýfotbal.com : "Větší kvalita byla na straně soupeře. Dvacet minut jsme nehráli špatně. Nerukh šel sám na brankáře, ale nedal. Pak jsme se zranil Mydláře, začali jsme ztrácet míče. Ve druhém poločase jsme měli šanci jít do vedení, ale pak jsme začali vyrábět velké množství individuálních chyb a vše vyvrcholilo hloupou inkasovanou brankou v závěru. Musíme zastavit postupný pád tabulkou."

Pár hodin před koncem přestupního termínu přišel z Otrokovic středopolař Artur Ulianytskyi. Ze Slovácka přišel Štěpán Kozel, podhrotový záložník.
Naopak před vypršením přestupů zamířila do Valašské Polanky dvojice Pěťa Mikuš a Matěj Rodek. Na šest zápasů, aby měli plné zápasové vytížení. Do Kateřinic šel ze stejného důvodu Honza Jančina, který laboruje navíc se zraněním, přejeme ať stihne co největší porci zápasů, do konce podzimu. Kluci se vrátí po zápasech zpět do tréninkového procesu Vsetína.
Tým se musí (hlavně v hlavách) připravit na další zápas v jihomoravském Bzenci. Musíme hodit za hlavu momentální nezdary, začneme žrát trávu a musíme to zlomit.

Aktuální články

Z DALEKÉHO SEVERU PŘIVÁŽEJÍ REKORDNÍ VÍTĚZSTVÍ

FK Šternberk – FC Fastav Vsetín 1:5 (1:3)K utkání jedenadvacátého kola zajížděli vsetínští hráči do Šternberku k celku, který je...

VSETÍN S PĚTI RŮZNÝMI STŘELCI UDĚLAL SE ŠTERNBERKEM RYCHLÝ PROCES

Trenér Lukáš Pazdera : "Musím říct, že jsme měli raketový nástup a v 11. minutě jsme vedli 0:3. Samozřejmě sebevědomí přirozeně...

VSETÍN MĚL RAKETOVÝ NÁSTUP, PO JASNÉ VÝHŘE 5:1 PŘESKOČIL BZENEC A JE TŘETÍ

Tak brzy hotovo na jaře ještě neměli. Fotbalisté divizního Vsetína v sobotním zápase 21. kola vyřídili domácí Šternberk 5:1 a...