Roman Dobeš |

DOROST : FC VSETÍN - MFK KARVINÁ 3:0

VÝHRA S KARVINOU SE NERODÍ KAZDÝ DEN

Jasný favorit zápasu si na Vsetín přijel pro tři body ( což bylo patrné z jejich pozápasové frustrace ), ale mušku jsme měli přesnější my, to rozhodlo.
Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně. Za poločas jsme si vypracovali šest golovek! Síť, ale rozvlnil dvakrát jen velmi dobře hrající Adam Švagera. Hosté měli pouze jednu golovou střelu, kterou Tomáš vytáhl bravůrně na roh.
Druhá část utkání patřila hostům. Do 55.min nastřelili tyčku a břevno! V dalších šancích kraloval Frodo, případně karvinští branku vůbec netrefili.
My jsme začali směrem vpřed "kousat", až od 70.min, kdy Štěpán ani Dan sami před golmanem recept na zakončení nenašli. Sladkou výhru pečetil hlavou Martin Zbranek po krásném centru Kuby Kusáka.


Našemu týmu je nutno POGRATULOVAT!!! Za výhrou stojí velká obětavost a odvaha + víra dokázat nemožné, ale i špetka štěsti nebyla k zahozeni :-)


FC VSETÍN - MFK KARVINÁ 3-0 ( 2-0 )
GOLY : 2x ŠVAGERA A, 1x ZBRANEK M.


SESTAVA : FREUND, KARLÍK, ŠMARDA, MIKLAŠ, SATIN, ŠVAGERA A (62. KUSÁK), LECKÉŠI, DURMON, DIMAIO, ZBRANEK, ŘEZNÍČEK.

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...