Radek Štohl (Valašský deník) |

VSETÍN POPRVÉ INKASOVAL, PŘIŠEL O DOMÁCÍ VÝHRU

Dlouhých 335 minut byla nepokořena vsetínská obrana. V divizní soutěži E si na brankáře Jakuba Eliáše vyšlápl až všechovický Holub, který zkušeného gólmana překonal z pokutového kopu. Sobotní odpolední duel tak nakonec skončil smírně 1:1.
„Po zápase jsem ještě plný emocí. Obdrželi jsme gól z penalty, kterou hlavní rozhodčí neodpískal, pan asistent však chvíli poté zamával a kopala se," divil se lodivod vsetínské lavičky Roman Vojvodík.
V té době už ale dávno mohlo být rozhodnuto. Domácí se do vedení dostali ve 12. minutě zásluhou Hretsaichuka, další trefy mohli přidat ještě v úvodním poločase. „Dvakrát jsme šli sami na branku, ani jednu šanci jsme ale nedali," mrzelo Vojvodíka.
Valaši po čtyřech kolech Divize E zůstávají neporaženi. „Máme osm bodů, jedinou dosavadní branku jsme dostali z penalty. A to přitom nehrajeme žádného zaďoura. Kluci toho mají po tomto zápase plné zuby, makali," chválil 50letý kouč.
O další body zabojují v pátek na půdě nováčka z Baťova. „Bude to šichta. Nakupila se nám zranění, nebude to jednoduché. Šanci alespoň dostanou mladí kluci. Snad ji chytnou za pačesy," dodává Roman Vojvodík s nadějí v hlase.

Redakce:
Foto: Julius Ficek (Trenér Vojvodík v pozápasové debatě se "skaštickým"  Krupou, který si u hlavního prosadil odpískání penalty i v tomto zápase)

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...