Petr Říha |

VÍTĚZNÉ NEDODRŽENÉ TRADICE

Máme za sebou tříbodový začátek nové sezony, který se nesl na vlně nedodržených tradic. Pokud to má být nějaké znamení, tak otočme vše vzhůru nohama :-)

Zásadní faux pas se stalo Alence Mockové, která celé roky zpět před každou sezónou vypisuje svou individuální cenu, kdy sama ze svého odměňuje prvního střelce sezóny, jehož gól přinese první tři body, obálkou s finanční odměnou 500 Kč. Každou sezónu pak Alenka žmoulala obálku do několikátého kola, kdy to konečně klaplo. Tentokráte v Alence hrklo už při příjezdu ke Kroměříží! „Hhhh!? Já zapomněla obálku s odměnou!!“ Hned jsme si dělali srandu, že to je patrně nějaké znamení. A bylo !! Finanční obnos jsme vykouzlili po kapsách a byť bez slavnostní obálky, mohl se náš patrně nejmladší novodobý divizní střelec, culit po utkání štěstím. Gratulujeme Martine!

Martin Zbranek bojoval před utkáním o dres číslo 9, což bylo číslo, které nosil v FC Vsetín svého času jeho tatínek, bomber Maryn starší :-)  Bohužel, vzhledem k mladému věku Martina juniora, byla tradice porušena, devítka je již obsazena a tak si vzal Martin tedy číslo 18 (dvě devítky) a hle, jaké štěstí mu nová tradice přinesla! :-)

Naši hráči měli před příchodem do netradičně stěny šatny polepené vzkazy od trenérů, včetně rozestavení hráčů při různých standardních situacích. Pokyny trenéra evidentně zabraly, domácí snipeři si na nás tentokráte vylámali zuby, nedostali jsme ani gól.

Velké poděkování patří i trojici sudích, kteří řídili utkání na jedničku. Hned zkraje utkání hlavní sudí netradičně vlepil tradičnímu „nejmenovanému“  domácímu řvounovi žlutou kartu a byl klid. Tradici tří mužských sudí porušila na čáře mladá čárová slečna, která zaslouží za svou jistotu velkou pochvalu.

Tak věřme, že tyto a další různě pokřivené tradice budou mít za následek to, že si budeme moci v této sezoně vícekrát vychutnat vítězný pokřik, jako po prvním utkání ve Stašticích, kde na tuto tradici, kdy se pějí vítězné ódy v kabině hostů, nejsou vůbec zvyklí.

První letošní vítězný pokřik ZDE.


Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...