Petr Říha |

PŘÍPRAVY NA JARNÍ ČÁST DIVIZÍ VRCHOLÍ

V minulých dvou týdnech jsme se soustředili na přípravu všech administrativních náležitostí před druhou půlkou souteže. Doléčujeme zbylá zranění a máme před sebou poslední dva přípravné zápasy na trávě, ať jsme připraveni na první mistrovský zápas na travnatém hřišti na HFK Olomouc, kde už mají určitě jaro, proti nám.
Pracuje se na zázemí, na nové závlaze na hřišti na Tyršovce, která by měla být hotová během několika dní. Také časomíra má již své nové místo.
Tento týden se k nám připojil pan Ladislav Holík, nový masér a fyzioterapeut, který bude k dispozici hráčům při tréninku a při zápasech. Mistrovské zápasy mládeže pak bude mít na starost zdravotnice Nicol Bartoš, jako v první půlce letošní souteže.
Jsme rádi, že můžeme  oznámil ještě další dobrou zprávu a tou je návrat Vojty Zemánka, našeho bývalého místopředesedy, který bude mít na starost domácí zápasy  A-týmu, jako vedoucí zápasů.  

Aktuální články

NOVĚ JIŽ NAPLNO TRÉNUJEME VE LHOTĚ U KAPKA RESORTU.

Na základě mnoha žádostí z řad rodičů a trenérů, o větší využití travnatých ploch, vedení klubu s trenéry, s radnicí města...

I PO DRUHÉ V ŘADĚ Z "VENKU" BEZ ZTRÁTY KYTIČKY

FK Nové Sady – FC Fastav Vsetín  1:2 (0:1)K dalšímu utkání na půdu soupeře zajížděli v krásném...

VSETÍN ŠEL DEFENZIVNÍ ZODPOVĚDNOSTÍ NAPROTI VŠEM BODŮM PROTI NOVÝM SADŮM

"Dnešní zápas nechci říct, že jsme podřídili taktice, ale trochu jsme se tím, že se na soupeře připravujeme, chtěli vycházet ze...