Petr Říha |

PRONÁJEM HRACÍ PLOCHY - JARO 2023

Jako každý rok nabízí FC Vsetín, podle možností, hrací plochu na umělce Pod Pecníkem. Objednávky prosíme adresujte výhradně do našeho fotbalového mailu fotbal@fcvsetin.cz (případně tel.: 603 217 603)
S telefonním a e-mailovým kontaktem, ihned se Vám ozveme.

Cena pronájmu je pro nadcházející zimní období 3 400,-Kč za zápas. (4000,- Kč ve večerních termínech, s osvětlením).
Po předběžné rezervace bude vystavena faktura. Jakmile se objeví platba na účtu, bude váš čas zanesen do rozpisu zápasů. Rozpis ploch a zápasů můžete najít na stránkách naší mládeže (www.fcvsetin-mladez.cz), viz soubory na „Nástěnka“.

Hrací časy zápasů jsou dopořučeny na
10:00  a 13:00 nebo 16:00 (s osvětlním) a 18:00 (s osvětlením)
Prosíme, vybírejte pouze z těchto 4 variant, libovolný víkendový den (sobotu nebo neděli). Ve všední dny probíhají odpoledne Pod Pecníkem tréninky domácího FC Vsetín.  Dopoledne ve všední dny patří umělka Pod Pecníkem středním školám.

O víkendech dále mají přednost všechny týmy domácího FC Vsetín. Trenéři jsou u nás aktivní a akční, přátelských zápasů FC Vsetín probíhá hned několik každý víkend. Vězte proto, že dokud neproběhne platba za rezervaci, termín je k dispozici komukoliv rychlejšímu. Platí zde tvrdé pravidlo: "Kdo platí první, ten hraje". Proto neváhejte, plocha je jen jedna a dny nejsou nafukovací. Děkujeme za pochopení.

Minulý rok proběhla Pod Pecníkem údržba hrací plochy odbornou firmou. Byly  opraveny i některá prasklá světla, za několik desítek tisíc. Tak aby bylo vše připraveno na jarní přípravu všech týmů. Zázemí Pod Pecníkem slouží všem sportovcům na jedničku.

ROZPIS  VEŠKERÝCH  PLOCH :
NA STRÁNKÁCH   www.fcvsetin-mladez.cz   VIZ. "NÁSTĚNKA"


Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...