Martin Němec (valasskyfotbal.com) a Petr Říha |

VSETÍN OBSTÁL V PRVNÍ PŘÍPRAVĚ PROTI TŘETILIGOVÝM OTROKOVICÍM (Kvítkovicím)

Roman Vojvodík (trenér Vsetín)  pro Valašskýfotbal.cz :

"Škoda začátku, kdy jsme dostali branku hned v první minutě. Ve 12. minutě přišla druhá branka. Ve 25. minutě přišla penalta na 3:0. Druhý poločas jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem, nedali jsme některé šance. Měli jsme i více rohů. S přípravou jsme spokojení a je jen škoda, že to tam nespadlo a střelecky jsme se neprosadili."  

V typicky přípravném utkání, kdy oba trenéři zkoušejí nové hráče měl trenér Vojvodík k dipozici krom Davida Dulíka, Matěje Rodka (zranění) a Tomáše Mlýnka (zaměstnání) ještě dalšího hráče z MSFL, který s námi již trénovat v pátek.
Příští týden pokračuje příprava. V úterý máme jednání i v Kapkaresortu o využití tamních možnosti, pro zpestření přípavy.  V sobotu vyrážíme k dalšími přípravnému zápasu do Frýdku-Místku.   

FK KVÍTKOVICE - FC VSETÍN 3:0  


Aktuální články

VSETÍN S PĚTI RŮZNÝMI STŘELCI UDĚLAL SE ŠTERNBERKEM RYCHLÝ PROCES

Trenér Lukáš Pazdera : "Musím říct, že jsme měli raketový nástup a v 11. minutě jsme vedli 0:3. Samozřejmě sebevědomí přirozeně...

VSETÍN MĚL RAKETOVÝ NÁSTUP, PO JASNÉ VÝHŘE 5:1 PŘESKOČIL BZENEC A JE TŘETÍ

Tak brzy hotovo na jaře ještě neměli. Fotbalisté divizního Vsetína v sobotním zápase 21. kola vyřídili domácí Šternberk 5:1 a...

PŘEDSTAVUJEME DALŠÍHO SOUPEŘE: FK ŠTERNBERK

V dalším, v pořadí již šestém utkání jarní části, zajíždějí vsetínští hráči ke zkušenému, ostřílenému a velmi...