Petr Říha, Roman Dobeš, Tomáš Drábek |

TENTO PODZIM NÁM DĚLAJÍ RADOST DOROSTENECKÉ TÝMY

Je to sport. Ne vždy to jde se ziskem bodů tak, jak by si trenéři (i fanoušci) představovali. Někomu se daří více někomu méně. V nedávných dobách jsme každé utkání drželi palce dorostencům, kteří se pohybovali na chvostu tabulky. Dařilo se více zase jiným celkům. Od začátku letošní sezony mají na starost starší dorostence trenér Roman Dobeš a mladší dorostence trenér Tomáš Drábek. Konečně nám také do těchto ročníků dorostli odchovanci v dostatečném kvantitě i kvalitě a na výkonech (a výsledcích) se to začíná projevovat.
Měli jsme před sezonou jinou představu o bodovém zisku po podzimní části v kategorii mužů a je jasné, že budou muset proběhnout nemalé změny, před jarní částí soutěže. Naopak na hru dorosteneckých týmů se dívá většinou s nadšením. Dobrá práce trenérů a hráčů se projevuje na výsledcích.
 
Tento víkend zajížděly oba týmy dorostenců až na kraj světa (Moravy), do Mohelnice. A vezou na Valašsko všechny body. Starší borci vyhráli 2:0, mladší 6:1. A mohou se tak těšít následující neděli, po utkání proti Prostejovu doma na Vsetíně, na malý rautíček :-)

Více k utkáním oba trenéři :
Roman Doběš : "Nas tym mel cele utkani velkou prevahu, utocna snaha i napaditost byla potesujici, pouze klid a kvalitu v koncovce je treba zlepsit. Roli favorita kluci zvladli velmi dobre."

 FC MOHELNICE - FC VSETIN 0-2 (0-1)

BRANKY : KUSÁK, ŘEZNÍČEK
SESTAVA : PTACEK, DOBEŠ, KARLIK, MIKLAŠ, SATIN, ŠVAGERA A (57.FILIP), LECKESI, DURMON, DIMAIO, ŘEZNICEK, KUSAK.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Trenér Tomáš Drábek : "V dnešním sychravém ránu odjíždíme do vzdálené Mohelnice. Postavení v tabulce naznačuje, kdo je dnes papírovým favoritem. Kluky od samotného začátku nabádám ke koncentraci a snažím se nastavit podmínky, které zabrání podceňení soupeře. To se mi daří, ale neproměněné tutovky v prvních deseti minutách, mi přidávají vrásky na čele. Soupeři v 6. minutě odskakujeme o gól a nasleduje totálně mizerná půlhodinka. Ovšem závěrem poločasu protrháváme střeleckou impotenci a jdeme se čtyřgolovým rozdílem do kabin. Druhý poločas si už vše pohlídáme, kromě jedné standardní situace, kterou po zásluze trestá nejlepší hráč soupeře Šimon Činčara."

FK Mohelnice - FC Vsetín 1:6 (0:4)
Sestava: Bachara, Cabras, Dronek, Drábek, Filák, Filgas Patrik, Chromík, Jašek, Konečný, Kročil, Palát, Ptáček, Sedlák, Švagera, Zbranek, Zezula, Zicha.
Góly: 2 × Filgas, 2 × Cabras, 1 × Švagera, 1 × Zezula.








 
      


Aktuální články

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE: SFK ELKO HOLEŠOV

V devatenáctém kole odvetné časti divize skupiny „E“ zajíždějí vsetínští hráči do Holešova, kde se utkají se stále se lepšícím...

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 8.4.2024

V pondělí 8.4.2024 proběhne od 17:00 v Kapka resortu další letošní valná hromada. Zváni jsou pochopitelně všichni členové spolku FC...

PRVNÍ VÝHERCE NOVÉHO DRESU FC FASTAV VSETÍN

Jak bylo slíbeno, v průběhu prvního zápasu byl vylosován z řad fanoušků (kteří si zakoupili vstupenku) výherce nového dresu FC Fastav...