Radek Štohl (Valašský deník) |

HOLEŠOV PROTI VSETÍNU NEVYUŽIL POČETNÍ PŘEVAHU

V týdnu skončil hlavní trenér Holešova Roman Kolenič. O víkendu Holešov bral doma bod. A to i přes skutečnost, že více než 30 minut hráli s hráčem v poli navíc. V sobotním 3. kole Divize E podruhé v sezoně remizovali, se Vsetínem hráli 0:0.

„Remíza je pro oba týmy zasloužená. Ani jedno z mužstev si za celý zápas nevytvořilo stoprocentní gólovku,“ připustil šéf klubu z Kroměřížska Petr Labancz.

„Vsetín hrál organizovaně, není náhoda, že za tři zápasy neobdržel jedinou branku. Navíc si pohlídal naše rozdílové hráče Ihora Semenynu a Mariána Kováře, dokázal je zdvojit, někdy dokonce i ztrojit,“ ocenil Labancz.

Se zápasem nic neprovedlo ani vyloučení hostujícího Hrušky po dvou žlutých kartách. „Ještě více se pak stáhli. Měli jsme tlak i náznaky, těžko jsme se tam ale dostali,“ uzavřel Labancz.

Venkovní zisk bodu bral pozitivně hostující kouč Roman Vojvodík. „Vzhledem k průběhu zápasu si bodu hodně ceníme, je zlatý. Kluci dřeli, zaslouží si uznání. Smekám před nimi,“ chválil lodivod valašské lavičky.

„Utkání remíza sluší. Po červené kartě jsme zalezli, domácí měli optickou převahu. Do žádné šance jsme je ale nepustili,“ těšilo Vojvodíka, který ve třech zápasech vybojoval sedm bodů.

Aktuální články

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE: SFK ELKO HOLEŠOV

V devatenáctém kole odvetné časti divize skupiny „E“ zajíždějí vsetínští hráči do Holešova, kde se utkají se stále se lepšícím...

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 8.4.2024

V pondělí 8.4.2024 proběhne od 17:00 v Kapka resortu další letošní valná hromada. Zváni jsou pochopitelně všichni členové spolku FC...

PRVNÍ VÝHERCE NOVÉHO DRESU FC FASTAV VSETÍN

Jak bylo slíbeno, v průběhu prvního zápasu byl vylosován z řad fanoušků (kteří si zakoupili vstupenku) výherce nového dresu FC Fastav...