Martin Zbranek |

MFK VÍTKOVICE U11 - FC SVETÍN U11 1:7

Z VÍTKOVIC VEZEME PŘEKVAPIVÉ, ALE NAPROSTO ZASLOUŽENÉ VÍTĚZSTVÍ

V úterý jsme zajížděli do Ostravy na půdu VÍTKOVIC. Se soupeřem jsme hráli na podzim alespoň dvě třetiny docela vyrovnanou partii, tak jsem čekal, že by to mohlo být podobné, jeho zápasová sestava byla víceméně stejná.

Velmi jsem se však mýlil, bylo to mnohem a mnohem lepší!....


 ... Od první minuty jsem viděl na klucích, kteří byli k tomuto zápasu nominováni, obrovskou koncentrovanost, bojovnost, odhodlání a také se to hned projevilo ve všech fotbalových dovednostech.
Prvních 30 minut jsme soupeře snad nepustili více jak 2x k našemu brankovému území. Po zbytek utkání to bylo podobné.Hráli jsme nátlakový fotbal a dokázali jsme odebírat míče již při převzetí.

Naše obranná trojice - Ondra Gattermayer, Filip Hořelka, Cyril Metelka, která hrála prakticky nepřetržitě celý zápas, byla naprosto famózní.
Ve středu hřiště se neúnavně a excelentně pohyboval Víťa Surý s Kubou Filgasem, ke kterým se přidávali i ostatní a konečně se probudili i střelci.
Tolik hezkých střel jsme snad nevyprodukovali za polovinu sezóny.
Michal Zbranek se trefil 4x , z toho 3x dalekonosnými projektily, které vymetly snad všechny pavučiny v horních rozích Vítkovické branky. Claudio Dal Buono to trefil nekompromisně také do vinklu a Maty Výchopeň zkušeně zachoval klid a po samostatné akci a hlavičce po rohovém kopu zatížil soupeřovo konto dvěma krásnými zásahy.

Hodně o sobě dala vědět i trojice Marek Trochta, Tadeáš Děckuláček a Tomáš Lukáš, kteří se snažili makat naplno a byli neodmyslitelnou součástí soukolí celého týmu. A všechno to v brance jistil a odchytal prakticky bez chyby a s přehledem Honza Výchopeň.

Celkově naprostá spokojenost a velká pochvala. Mnoho fotbalovosti hlavně v individuálních přechodech už si většina hráčů věří a také po kombinační stránce šlo vidět, že o sobě začínáte vědět.

Odehráli jste opravdu kvalitní utkání, kde jste si především sami sobě dokázali, že můžete hrát dobrou partii s každým soupeřem a ten výkonnostní posun je opravdu viditelný a zřejmý.
V Ostravě jsme to konečně přetavili i do gólové podoby.
Snad si užijeme takovou radostnou euforii, která u vás propukla po posledním hvizdu přímo na hřišti už daleko častěji.

Níže jedna z mnoha pozápasových oslavných písní :-)

https://m.youtube.com/watch?v=i0e9qz_ZIqQ


MFK VÍTKOVICE – FC VSETÍN 1:7 (0:3, 1:1, 0:3)

Branky: Zbranek Michael 4, Výchopeň Maty 2, Dal Buono Claudio

Sestava: Výchopeň Honza, Hořelka Filip, Gattermayer Ondra, Metelka Cyril, Surý Víťa, Filgas Kuba, Zbranek Michal, Výchopeň Maty, Děckuláček Tadeáš, Lukáš Tomáš, Trochta Marek, Claudio Dal Buono

Aktuální články

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE: SFK ELKO HOLEŠOV

V devatenáctém kole odvetné časti divize skupiny „E“ zajíždějí vsetínští hráči do Holešova, kde se utkají se stále se lepšícím...

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 8.4.2024

V pondělí 8.4.2024 proběhne od 17:00 v Kapka resortu další letošní valná hromada. Zváni jsou pochopitelně všichni členové spolku FC...

PRVNÍ VÝHERCE NOVÉHO DRESU FC FASTAV VSETÍN

Jak bylo slíbeno, v průběhu prvního zápasu byl vylosován z řad fanoušků (kteří si zakoupili vstupenku) výherce nového dresu FC Fastav...