Petr Říha |

POVEDENÁ VYSTOUPENÍ OBOU DOROSTENECKÝCH TÝMŮ PROTI KARVINÉ

O víkendu se doma Pod Pecníkem představily oba dorostenecké týmy FC Vsetín proti silným týmům Karviné.


Starší dorotstenci :
FC VSETÍN - MFK KARVINÁ 2:1 (1:1)
Sestava : DeGano, Horák, Orság, Rodek, Žídek, Jančina, Durmon, Di Maio, Cabras (67´Řezníček), Zbranek, Samiec, (Ščuka)
Góly : Zbranek - 2x

K utkání napsal trenér Kulhaj: "Zodpovědným, bojovným a takticky vedeným zápasem jsme dnes získali důležité 3 body s mužstvem, s kterým nemáme dobrou bilanci. Karvinou jsme nepustili kromě gólové situace do dalších šancí a jejich zakončení končilo na kopačkách našich obránců nebo v náručí De Gana. V 10´se prosadil Zbranek do prázdné brány po nahrávce a individuální akci Durmona.
Ve druhé půli za stavu 1:1 byl 3x v gólové šanci opět Zbranek, ale netrefil konstrukci brány. Gólový zápis si nepřipsal ani Cabras po centru Jančiny. V 75´se již radujeme z vedení po ukázkové akci Di Maio-Durmon- Zbranek. Závěr zápasu zvládáme a radujeme se z výhry."



Mladší dorostenci:
FC VSETÍN - MFK KARVINÁ 2-3 ( 2-1 )
SESTAVA : PTÁČEK, KOPŘIVA ( 55. CABRAS ), ŠMARDA, SOMMER, WANDROL ( 55. ŠČUKA ), ŠVAGERA A ( 55. KONEČNÝ ), LECKÉŠI, KUSÁK, ŠVAGERA O, MIKLAŠ, ŘEZNÍČEK ( 46. KOŇAŘÍK ).
GOLY : 19.MIKLAŠ, 22.ŠVAGERA

K zápasu napsal trenér Roman Dobeš : "Lepší výkon jak na podzim v Karviné. První půle byla doposud naše nejlepší jarní představení. Hosté dobře kombinovali, ale my jsme velkým nasazením a přímočarou hrou šli 5x do velkých šancí z nichž dvě skončily golem. Karviná si krásně vypracovala tři golovky. Dvě Tonda kryl a jednou jsme měli kliku.
Po pauze jsme 20.min byli velmi pasivní a MFK snadno otáčí na 3-2. Po přesunu Filipa Konečného na střed zálohy jsme konečně začali hosty ve středu hřiště přehrávat a rodil se tlak. V závěru doslova drtivý !!! Na straně lídra soutěže však stálo štěstí a čtyři převelké šance zůstaly bez využití.
Škoda, ale i takový je sport. V průběhu zápasu jsme měli několik velmi dobrých momentů a já chci věřit, že se naše hra začíná zvedat."

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...