Petr Říha |

ROZLOŽENÍ TRENÉRŮ MLÁDEŽE FC VSETÍN PRO SEZONU 2019/2020

Po celé řadě debat a jednáních jsme našli, myslíme, že téměř ideální řešení pro všechny věkové kategorie, do následující sezony. Představujeme hlavní trenéry k jednotlivým týmům. Trenéry doplní dále řada asistentů trenérů. Nicméně stále platí, že kdokoliv by mohl a chtěl pomoci s mladými fotbalisty, neváhejte se k nám připojit.
V první řadě bychom rádi přivítali trenérskou legendu zpět v barvách FC Vsetín !! Po 20ti letech se vrací k práci s mládeží trenér Jaroslav Kulhaj, který převezme kormidlo u mladšího dorostu v moravskoslezské divizi.

STARŠÍ DOROST U19
Nejstarší kategorii pro nadcházející sezonu převezme trenér Josef Miklas. Do staršího dorostu jednáme v několika hráči z regionu, kteří by měli posílit naše borce.

MLADŠÍ DOROST U17
Mladší dorost, což budou ročníky 2003 a 2004, převezme zkušený trenér Jaroslav Kulhaj. Věříme, že kluci se na nového trenéra budou těšit a užijí si moravskoslezskou divizi.

STARŠÍ ZÁCI U15
Starší tým starších žáků bude trénovat Roman Dobeš, který s klukama, kteří většinou nově přišli na Vsetín do divizní soutěže, udělal kus práce a ke konci minulého ročníku bylo znát velké herní zlepšení.

STARŠÍ ŽÁCI U14
Mladší tým starších žáků povede trenér Radim Dobeš, který povede borce ročníku 2006 poprvé na velkém hřišti

MLADŠÍ ŽÁCI U13
Starší tým  mladších  žáků v moravskoslezské lize povede dále aktivní trenér Tomáš Drábek.

MLADŠÍ ŽÁCI U12
Mladší tým mladších žáků povede v poprvé v ligové soutěži proti zvučným soupeřům trenér Aleš Králík.

STARŠÍ PŘÍPAVKY U11
Kluky starší přípravky povede v soutěži mladších žáků trenér Ondřej Nosek.

STARŠÍ PŘÍPRAVKY U10
Mladší přípravka vedená trenérem Martinem Zbrankem bude hrát soutěži proti starším klukům ve starších přípravkách.

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA U9

Mladší přípravky bude trénovat Martin Augusta. Ročníky 2011 i 2012.  V těchto kategoriích bude pod vedením Martina Zbranka a Matina Augusty působit ještě řada dalších trenérů, asistentů. Další jsou vítáni. Kluky čeká spoustu fotbalu, turnajů a her.
Čekáme, že se začátkem školního roku se budou hlásit další mladí budoucí fotbalisté (ročníky 2013 a 2014)  a budeme situaci dále řešit a plánovat. Bylo by super, kdyby přišli i další trenéři (a tatínci)  k těmto nejmenším. 

Nového trenéra mají i ženy a dorostenky FC Vsetín, v ligových a divizních soutěžích. Je jim Jaroslav Zemánek, z Valašské Polanky

Tento týden začali trénovat muži FC Vsetín.
Tyršovka prochází drobnými úpravami a přípravou před nadcházející sezonou. Radim Dobeš už pracuje na prvních rozpisech ploch. Včas se vše dozvíte. Odpočívejte, užívejte fotbalové prázdniny. Ať se opět těšíme do nové sezony.
Další novinky budou následovat záhy  ...

Aktuální články

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE: SFK ELKO HOLEŠOV

V devatenáctém kole odvetné časti divize skupiny „E“ zajíždějí vsetínští hráči do Holešova, kde se utkají se stále se lepšícím...

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 8.4.2024

V pondělí 8.4.2024 proběhne od 17:00 v Kapka resortu další letošní valná hromada. Zváni jsou pochopitelně všichni členové spolku FC...

PRVNÍ VÝHERCE NOVÉHO DRESU FC FASTAV VSETÍN

Jak bylo slíbeno, v průběhu prvního zápasu byl vylosován z řad fanoušků (kteří si zakoupili vstupenku) výherce nového dresu FC Fastav...