Petr Říha |

PŘIJĎTE MEZI NÁS

Vážení fotbaloví příznivci, rodičové, fanouškové, nadšenci.

Máme před sebou nadcházející sezonu. Momentálně všichni užíváte zasloužených dovolených, výletů, prázdnin, což Vám přejeme. My „v centrále“ na Tyršovce v těchto dnech kompletujeme vše před nadcházející sezonou. Při této příležitosti vidíme a vnímáme, že největším problémem do budoucna jsou a budou lidské zdroje !! Je to problém nejen pro náš oddíl, nejen pro ostatní sportovní kluby. Ale je to v dnešní době fenomén všude kolem: prostě nejdou lidi. V dnešní době, kdy nezaměstnanost je někde u dvou procent a práci tudíž mají prakticky všichni práceschopní lidé, tak najít někoho, kdo by si mohl ze svého náročného pracovního programu utrhnout nějaký čas navíc a věnovat ho sportujícím dětem, je nesmírně složité. Téměř nemožné.
Shodou okolností dnes hlásí další trenér, že mu zaměstnavatel již nemůže tolerovat absence při odpoledních směnách, na úkor trénování dětí (protože prostě nemá dostatek lidí ve firmě).
Proto nyní, před sezonou vidíme, že pojedeme v tzv. „punkovém stylu“. V nejmenším možném počtu trenérů. Nedej Bože aby někdo, například ze zdravotních důvodů, vypadl na delší dobu. Proto žádáme všechny, kdo by mohl malým fotbalistům věnovat trochu svého času V JAKÉKOLIV FORMĚ, neváhejte se ozvat (fcvsetin@gmail.com) nebo kterémukoliv trenérovi.

FC Vsetín má kvalifikované trenéry s „B“ licencemi ale každý nový trenér (asistent trenéra) je vítaný. Každý rodič, který by se mohl ujmou funkce vedoucího družstva, či asistenta trenéra je vítán. Minulý rok se například na výtečnou zapojili do tréninkového procesu u benjamínků mladí hráči A-týmu Daniel Řeřucha nebo Honza Stuchlík. U benjamínků pomáhá trenérům například Maruška Škrobáková. I dívky jdou vítané, k malým fotbalistům. Proto vyzýváme například i hráče staršího dorostu, aby se neostýchali a zapojili se do trénování pod šéftrenérem Martinem Zbrankem u benjamínků.

V klubu budeme dále hledat finanční zdroje na tuto sportovní trenérskou činnost s mládeží.
Vyzýváme každého, kdo by mohl a chtěl jakkoliv pomoci, aby se přihlásil. Hledáme do našeho FC Vsetín týmu budoucí kolegy k práci na všech frontách. Od malých benjamínků, až po A-tým. Neváhejte prosím. Pokud to půjde takto i nadále s uspěchaným životním stylem všude kolem nás, budeme to mít čím dál tím složitější udržet vysoko nastavenou laťku. FC Vsetín má téměř 300 hráčů. A ke každodenní práci s třemi stovkami sportovců to žádá už také docela početný tým trenérů, vedoucích, asistentů, všech, kteří se kolem našeho oddílu točíme. Neváhejte, přijďte mezi nás, kdo můžete.

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...