Petr Říha |

ROZLOUČENÍ SE SEZONOU 2018/2019

Je před námi  poslední zápas sezony  mužů. Na Tyršovce budeme  hostit  SK Detmarovice  z Ostravska, které mají v sestavě i bývalé libové hráče. Vzhledem k tomu, že  máme  další  utkání předehrané, bude to v sobotu poslední utkání sezony. 
Zveme všechny  fanoušky  aby  se  přišli  rozloučit  s letošní  divizní sezonou. Na bilancování bude ještě spoustu  času. Před sebou máme již třetí divizní sezonu. A také  rozlosování nových  moravských divizí, které bude ve znamení  rozšíření ze dvou na tři.  Velmi pravděpodobné budeme mít  ve skupině  příští sezonu poměrně  hodně nových týmů. Ale na to je ještě  pár dní času, než bude zcela jasno.        
V červenci snad  stihneme ve spolupráci s radnicí naplánované úpravy na Tyršovce. Každý, kdo se po hřišti  na jaro proběhl uznal, že hřiště je o několik levelů kvalitnější. Za to patří Vsetínské sportovní velké poděkování. Městu Vsetín patří pochopitelně poděkování za novou sezačku, která  začala brázdit  trávník v  dubnu.

Zatím si můžeme užít  poslední mistrovské utkání. Vypadá, že bude  příjemné počasí. Máme v plánu  hodit na gril  pár setaků opět, Ondra je steakům roztočí chlazené  pivečko. Děti  opět  budou střílet penalty  o  šály  FC Vsetín. Máme  také na prodej posledních  pár  kousků  šál. Výtěžek z prodeje  jde, jak známo, na dětské oddělení Vsetínské nemocnice.
Dnes byl prominut zbytek trestu Matymu (Vojta s usměvem podotkl, že jsme museli na disciplinárce minulý týden  zanechat dojem. No, jak jinak? :-) ). Uvidíme kdo ještě z marodů a zraněných sebere poslední zbytky sil a nastoupí.

V pátek máme s celým týmem v  plánu focení, všichni se uvidíme na Tyršovce.
Sobotní  utkání proti Dětmarovicím začíná v 17:30. Na podzim jsme u  hostů  vyhráli  4:1.   

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...