Petr Říha |

ŽENY: FC VSETÍN - VÍTKOVICE 5:2

Dnes holky odehrály poslední utkání v moravskoslezské lize  žen. Porazily houževnaté  Vítkovice. Upevnily si tak konečné  TŘETÍ MÍSTO v nejvyšší moravské soutěži. Gratulujeme !!
Není žádným tajemstvím, že navíc  brzo  přibude další možná  budoucí opora do týmu. A tak si kapitánka Jarka s trenérem Martinem  na chvíli oblečou tréninkové dresy a budou koučováni jejich miminkem.  Tým do letní přípravy převezme zatím trenér  Zemánek, který ve Valašské  Polance  trénoval  8  let  mládež a jehož dcera  Viktorie hraje od letošní sezony  za  vsetínské dorostenky i ženy.  Vítáme ho tímto v týmu. Věříme, že s  i Martinem i Jarkou (přátele na telefonu :-) ) vytvoří  silný tandem, který povede  druhou  ligovou sezonou  tým žen a divizní tým dorostenek. 

Pár slov k utkání  od Lubomíra Hotaře:

VSETÍN SE LOUČIL SE SEZONOU VÝHROU NAD VÍTKOVICEMI. ZÁPAS PŘIKRÁŠLILA HATTRICKEM NELA ŠEVČÍKOVÁ

Výhrou se v neděli rozloučily se sezonou v Moravskoslezské lize žen fotbalistky Vsetína. V tabulce obsadily třetí místo.

Vsetínský tým v 5. kole nadstavbové části soutěže zdolal Vítkovice 5:2. Už po dvaceti sekundách poslala Valašky do vedení Nela Ševčíková. Stejná hráčka se postarala i o další dva domácí góly a Vsetín ve třiatřicáté minutě vedl 3:0. Dvě minuty před přestávkou korigovala stav na 3:1 Herichová.

Po změně stran se Vítkovice zlepšily a v 70. minutě znovu Herichová upravila skóre na 3:2. Závěr duelu ale znovu patřil vsetínskému týmu, když dvě trefy Elišky Skramuské v 87. a 89. minutě daly výsledku konečnou podobu na 5:2.

,,V první půli jsme Severomoravanky přehrávali technikou. Dařil se nám také rychlý přechod do útoku. Ve druhé půli jsme ale polevili v úsilí. Nedokázali jsme si vytvářet šance. Naopak Vítkovice byly v ofenzívě nebezpečnější. Zlepšili jsme se až v posledních pěti minutách,“ informoval o zajímavé partii domácí kouč Martin Pavlát.

FC VSETÍN – VÍTKOVICE 5:2 (3:1)

Branky Vsetína: Nela Ševčíková 3, Skramuská 2.

Vsetín: Jašková – Kovaříčková, Zemánková, Randuchová, Petra Ševčíková, Mikešová, Rýdlová, Kocurková, Čípová, Skramuská, Nela Ševčíková. Střídaly:Holubová, Pernická.


Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...