Petr Říha |

O POHÁR HEJTMANA ZLÍNSKÉHO KRAJE

Máme za sebou další ročník tradičního květnového  žákovského turnaje  O  pohár  hejtmana  Zlínského kraje.
K samotnému turnaji a jeho sportovní stránce ještě napíší trenéři zajisté pár slov, které si budete moci přečít  na našich stránkách mládeže   www.fcvsetin-mladez.cz .  Stejně tak se zde  objeví i obsáhlá fotodokumentace k celému  turnaji.

Rádi bychom v této chvíli ještě jednou  poděkovali  všem rodičům a  všem, kteří patří ke vsetínskému ročníku 2007.  Bez Vás  a  Vaší  pomoci nejen v den samotného turnaje ale i několik dní předem, když jsme  turnaj  chystali bychom takovýto  turnaj nemohli uspořádat. Patří  Vám  velký  potlesk. Respect.
Velké poděkování  kolegovi  Mariánovi  Zbrankovi, který měl letos  hlavní slovo na pořadatelské frontě celého turnaje.  

Poděkování  patří  partnerům celého turnaje. Krajskému  a Okresnímu fotbalovému svazu, za podporu. Zástupce obou svazů, pan Stanislav Volek předal pohár  třetímu týmu na turnaji (AS Trenčín). Děkujeme za dlouhodobou  podporu.

Poděkování  patří Městu Vsetín, bez kterého bychom fotbal  provozovat nemohli (stejně tak ani jiná města a oddíly). Radnice  podporuje všechny sporty  ve  městě, prioritně ty které mají mládež.  FC Vsetín je, co se týče počtu sportující mládeže, nejpočetnějším sportem ve Vsetíně. Pak  starosta, ing Jiří Růžička předávál  pohár  pro druhý  tým v turnaji (1. FC Slovácko). Děkujeme  radnici za  podporu a už se těšíme, že se  začnou hýbat věci i na hřišti na Ohradě, protože  další travnaté  plochy akutně  potřebujeme, abychom mohli pořádat nejen takového turnaje ale i rozvíjet  činnost.  

V neposlední řadě  děkujeme Zlínskému kraji za  finanční podporu jednak  tohoto  turnaje, jednak naší celoroční  činnosti.  Hejtman Zlínského  kraje, pan Jiří  Čunek předal pohár  vítězům, kterým se letost  stali šilovní mladící  ze  Sigmy  Olomouc. Gratulujeme. A ještě jednou děkujeme za  poporu Zlínskému kraji. 

V rámci celého  turnaje  je  opět  pořádána  finanční  sbírka  pro dětské oddělení  Vsetínské nemocnice. Ve výši 30 000,- Kč. Tu předáme opět přímo primářovi dětského oddělení a potešíme navíc děti v nemocnice  drobnými dárky. Jsme nesmírně rádi , že se nám podařilo udělat z této charity tradici a jsme rádi, že můžeme pomoci.

Sedm trenérů  hned po letošním turnaji projevilo zájem přijet  příští  rok opět, pokud  budeme  turnaj  pořádat.  Což je pochvala pro všechny, kteří se na turnaji jakkoliv  podíleli. 

Ještě  jednou: VELKÉ  DÍKY  VŠEM !!

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...