Petr Říha |

ÚDRŽBA NA TYRŠOVCE - JARO 2019

V týdnu proběhla  další  část  jarní údržby na Tyršovce. Po velikonocích pokračujeme.  Nejstarší  fotbalová tráva  na Moravě si to bezesporu zaslouží. Je neobyčejně zatěžovaná, všemi soutěžemi co FC Vsetín absolvuje.
Jsme nuceni poohlídat se i po jiných hřišťích v okolích Vsetína, kde začínáme trénovat. Protože  jedna tranvatá plocha nám prostě nestačí, pokud se máme rozvíjet a jít dál.
Proto jsme rádi, že Tyršovka občas dostane  pohlazení, v podobě  údržby. Zaslouží si to. V týdnu jsme to málem celé nestihli, protože stařičká zelená sekačka, které už  po letech mele z posledního nestíhala sekundovat  strojům firmy, která přijela údržbu udělat. Až po intervenci na radnici a rychlému zásahu místostarosty Tomáše Pifky, přijeli stroje Technických služeb a do večera jsme nakonec celé zvládli.  Zdá se, že když se chce, tak ono to i jde.  Děkujeme.  Příští týden proběhne další část údržby.
No a po sezoně snad již konečně proběhnou dvě drobnější úpravy (zdokonalení) na hřišti, o kterých mluvíme s radnicí již  přes  rok.
My děkujeme za spolupráci Lhotě u Vsetína v těchto dnech. A uvidíme jak (kde) se naše trénování bude odvíjet dál, protože je nás čím dál tím více, čehož si vážíme. Zároveň skutečně  hledáme ve  městě  těžko jakékoliv  plochy, navíc v době, kdy je zavřená umělka  na Sychrově, protože  kolem probíhají stavební úpravy.  Je to boj.

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...