Petr Říha |

OPAVA "B" - FC VSETÍN 1:2

Dnešní  zápas na hřiští vedoucí  Opavy  jsme mohli všichni sledovat i na internetu. Tak jsme mohli trenérovi  ihned po zápase  gratulovat. Následně poděkovat klukům i do autobusu, při cestě  zpět.  
Už v  Kozlovicích  borci předvedli pěkný fotbal a kvalitní  výkon. Trenér po zápase minulý týden byl smutný, stejně  jako hráči. Ale říkal: "No, ještě jsme si asi nezasloužili vyhrát, ještě musíme víc pracovat"  a nyní přišla  Opava. Pochvala patří celému týmu opět za krásný fotbal. Tentokrát se dostavil i výsledek.
Je  otázka, zda bychom neměli hrávat jen na hřištích soupeřů, které jsou momentálně na prvním místě divize !?  Po Novém Jičíně (3:2) si teď odvážíme všechny body i z Opavy (2:1).  :-))

Trenér Mičega pro portál Valaskýfotbal.cz : 
"Jsem šťastný, že jsme navázali na výborný výkon z Kozlovic a tentokrát vyhráli. Předvedli jsme dobrý a pěkný fotbal. Postupový kandidát měl jednu střelu na branku a z té dal branku. My jsme kromě dvou tref měli další dvě až tři vyložené šance. Zraněného Eliáše nahradil v brance dobře chytající Rišica. V kvalitním zápase jsme si vzpomněli na podzimní výkony, kdy jsme vyhrávali a fotbalem bavili naše fanoušky," řekl trenér Vsetína Miroslav Mičega.

Gratulujeme Adamovi Rišicovi k prvnímu odchytanému diviznímu zápasu mužů a hned vítěznému. Navíc na půdě kandidáta  na  postup do třetí ligy. Žádám týmového  bankéře, at je k Adamovi shovívavý, je to teprv student přeci jen :-)   Děkujeme hoši, jen tak dál. Neusnout na vařínech. 

Aktuální články

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE: SFK ELKO HOLEŠOV

V devatenáctém kole odvetné časti divize skupiny „E“ zajíždějí vsetínští hráči do Holešova, kde se utkají se stále se lepšícím...

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 8.4.2024

V pondělí 8.4.2024 proběhne od 17:00 v Kapka resortu další letošní valná hromada. Zváni jsou pochopitelně všichni členové spolku FC...

PRVNÍ VÝHERCE NOVÉHO DRESU FC FASTAV VSETÍN

Jak bylo slíbeno, v průběhu prvního zápasu byl vylosován z řad fanoušků (kteří si zakoupili vstupenku) výherce nového dresu FC Fastav...