Petr Říha |

FASTAV CUP 2019 : NA STARTOVNÍ ČÁŘE

Osmý ročník zimního fotbalového turnaje podporovaného firmou Fastav Development je připraven.

Novinkou letošního ročníku je , že budeme mít nejvíce přihlášených týmů. Celkem 11. A také rozdělení týmů do třech skupin. Dvě budou okresní. Jedna krajská skupina.

V krajské skupině, budou týmy , který už FASTAV CUP hrály. Vidče, Hovězí, Francova Lhota, Velké Karlovice. Systém každý s každým. Každý z týmů odehraje tři zápasy. Borci z Vidče mají žádost hrát v pátek večer, takže tři utkání krajské skupiny se odehrají v pátek pod umělým osvětlením. Velké Karlovice mají přání hrát o víkendu večer, až ukončí práci na vlecích na Karlovicku. Tyto zápasy se také budou hrát pod umělými světly.

Okresních týmů máme v turnaji přihlášených celkem šest. Nejvíce za všech ročníků.  Ústí v Vsetína, Leskovec, Liptál, Hošťálková, Vizovice a Poteč. Jsme rádi , že poprvé můžeme přivítat týmy ze zlínských soutěží. A to Vizovice a Poteč. Skupina budou dvě, po třech týmech. Nalosovali jsme to tak aby spolu hrály týmy , které nehrají stejné soutěže. Následně budou hrát třetí s třetím, druhý s druhým a první s prvním.
Vítězové obou skupin si odnesou prémii a tou jsou pečená selata od pana řezníka Černockého. V termínu , který si týmy zvolí.

Jak již se stalo zvykem i tentokráte bude informace o veškerém dělí při turnaji přinášet portál Valašskýfotbal.cz . Ten funguje v novém krásném režimu od letošního roku a věříme , že i spolupráce FC Vsetín s Valašským fotbalem a firmou Fastav Development (jež nás má oba pod ochrannými křídly), přinese spoustu čerstvých postřehů široké rodině fotbalových fanoušku po celém Valašsku. A díky novým týmům na turnaji i ze Zlínska, také malinko za hranice Valašska :-)

Sudí do turnaje nominuje OFS Vsetín. Minulý rok toto fungovalo, až na dvě malá zaváhání, na jedničku. Pevně věříme, že letos to bude dokonalé vše. Týmy budou mít mezi střídačkami pitný režim, horký čaj. Tak aby se nemusely starat o nic kolem zápasů a mohly se věnovat čistě hře. To je velká výhoda účasti týmů na turnaji , proti klasickým pronájmům hřiště.

Věříme, že letos proběhne vše podle plánu a turnaj bude mít opět o krůček větší úroveň. Diváci mohou například nově sledovat utkání ze střechy (tribunky) nových šaten (pokud na Pecník nenapadne další sněhová hrůza :-) ).
Tešíme se, přijďte se podívat na zápasy a večer štelujte Valašský fotbal , kde se dočtete výsledky a reakce trenérů a týmů.

Rozlosování  turnaje  klikněte  zde :

Pátek 22. února:
19:00 Vidče – Hovězí
Sobota 23. února:
9:30  Vizovice - Hošťálková, 19:00 VKK – Francova Lhota
Neděle 24. února:
14:30 Poteč – Leskovec
Pátek 1. března:
19:00 Vidče – Francova Lhota
Sobota 2. března:
19:00 VKK – Hovězí
Neděle 3. března:
12:00 Vizovice – Liptál, 14:30 Poteč – Ústí
Pátek 8. března:
19:00 Hovězí – Francova Lhota
Sobota 9. března:
19:00 Vidče – VKK
Neděle 10. března:
12:00 Liptál – Hošťálková, 14:30 Leskovec – Ústí
Neděle 17. března:
Zápasy o konečné umístění v okresních skupinách.
9:00 – utkání o konečné 5. – 6. místo
11:30 – utkání o konečné 3. – 4. místo
13:30 – utkání o 1. místo

Aktuální články

Z DALEKÉHO SEVERU PŘIVÁŽEJÍ REKORDNÍ VÍTĚZSTVÍ

FK Šternberk – FC Fastav Vsetín 1:5 (1:3)K utkání jedenadvacátého kola zajížděli vsetínští hráči do Šternberku k celku, který je...

VSETÍN S PĚTI RŮZNÝMI STŘELCI UDĚLAL SE ŠTERNBERKEM RYCHLÝ PROCES

Trenér Lukáš Pazdera : "Musím říct, že jsme měli raketový nástup a v 11. minutě jsme vedli 0:3. Samozřejmě sebevědomí přirozeně...

VSETÍN MĚL RAKETOVÝ NÁSTUP, PO JASNÉ VÝHŘE 5:1 PŘESKOČIL BZENEC A JE TŘETÍ

Tak brzy hotovo na jaře ještě neměli. Fotbalisté divizního Vsetína v sobotním zápase 21. kola vyřídili domácí Šternberk 5:1 a...