Petr Říha |

SESTAVA NA FASTAV CUP 2019 JE KOMPLETNÍ

Již před vánočními svátky máme sestavu týmů, která se zúčastní  nadcházejícího jarního turnaje FASTAV  CUP 2019  kompletní.  Jen díky  firmě  Fastav Development a Vlastikovi Fabíkovi se takový  turnaj může uskutečnit , již poosmé. Proto mu patří velké poděkování.

Ne jednu stanu jsme rádi, že máme  týmy kompletní tak brzo, na druhou stranu  to  nebylo vůbec jednoduché.  Sehnat  těch přibližně 10  týmů, který jsou  ještě  schopny a ochotny  odehrát  3-4  přípravné zápasy, to je každý  rok větší  a  větší oříšek.

Letos se turnaj  rozhodly  z různých  důvodů neodehrát  tradiční učastníci: Kateřinice  či Semetín. Oslovili jsme dále například Valašskou  Polanku, Valasšké  Příkazy, Slušovice, či Halenkov. Hned na začátku se vzdala účati zatím ještě  krajská krajská Ratiboř.  Letos již okresní tradiční učastník ze Lhoty u Vsetína hlásil  hned po sezoně, že  Fastav  Cup tentokráte  také  nedaji, stejně jako  například Jablůnka.  Byly  dny, kdy jsem i  pochyboval, že  se  turnaj  odehraje, vždyť tolik dalších  týmů v okolí, které by  turnaj mohly  hrát  už snad  ani není :-)

Nakonec, zde  se, že by to nemuselo vypadat  tak černě  a po několikatýdenních námluvách  to nakonec vypadá , že turnaj bude  hrát  celkem 10 týmů.  4 krajské  týmy a dokonce  6 okresních.
Bude se  hrát  ve  třech  skupinách. Jenda  krajská , a  okresní týmy  rozdělíme do dvoou  skupin, o celkové  místa se  odehrají vzájemné zápasy  dle umístění ve  skupinách.

Pokud se již nebude  nic  měnit (doufááám :-) ), tak  se  na  turnaji objeví dokonce i dva  nováčci, kteří hrají soutěže  pod  zlínským okresním svazem. A jsou to  Vizovice a  Poteč, které tímto  vítáme v  turnaji.  

Krajská  skupina A :
Velké Karlovice -  kraský přebor - ty utvoří tým z hráčů A-týmů, B-týmu a dají příležitost i nadějným dorostencům.
Vidče - 1A třída - tradiční účasník turnaje , kterého vždy nakopne učast na fastav Cupu v dobrým výledkům na jaro
Hovězí - 1B třída - tým Romana Zámečníka  již také několikrát  odehrát  turnaj
Francova  Lhota - 1B třída - tým s rostoucími ambicemi, který trénuje Moja Jaroš. Prostědí Pod  Pecníkem také již  zná.  

Okresní skupina B :
Vizovice - III třída zlínského okresu, nováček v  turnaji
Poteč - zlínský okresní  přebor, nováček v turnaji 
Hošťálková - vsetínský okresní přebor, ambiciozní tým plný  srdcařů 
Liptál - III třída, vsetínský okres, Liptál také již několikrtát  turnaj  hrál, znají  prostředí Pod Pecníkem
Ústí - vsetínský  okresní přebor, tradiční účastník  turnaje
Leskovec - III  tříka  vsetínského okresu, tým, který také již několikrát  turnaj  hrál 

Rozlosování  celého  turnaje  a veškeré  novinky se  včas  všichni  dovíte  skrze fotbalový  portál www.valaskyfotbal.cz, který se bude strat o téměř  on-line  service po každém  utkání. 

Už jen připomínám, že  výhry  do turnaje věnovala  firma Řeznictví Černocký a jsou to celá  pečená  selátka , která si mohou týmy  odebrat  jak jim to vyhovuje. FC Vsetín jako pořadtel  turnaje bude  připraven. Zázemí Pod Pecníkem máme po podzimní údržbě a umělka je v perfektním stavu. Zůstaňte naladění  na  valaskyfotva.cz , jakmile budou novinky, včas se objeví na webu.


Aktuální články

VSETÍN S PĚTI RŮZNÝMI STŘELCI UDĚLAL SE ŠTERNBERKEM RYCHLÝ PROCES

Trenér Lukáš Pazdera : "Musím říct, že jsme měli raketový nástup a v 11. minutě jsme vedli 0:3. Samozřejmě sebevědomí přirozeně...

VSETÍN MĚL RAKETOVÝ NÁSTUP, PO JASNÉ VÝHŘE 5:1 PŘESKOČIL BZENEC A JE TŘETÍ

Tak brzy hotovo na jaře ještě neměli. Fotbalisté divizního Vsetína v sobotním zápase 21. kola vyřídili domácí Šternberk 5:1 a...

PŘEDSTAVUJEME DALŠÍHO SOUPEŘE: FK ŠTERNBERK

V dalším, v pořadí již šestém utkání jarní části, zajíždějí vsetínští hráči ke zkušenému, ostřílenému a velmi...