Martin Zbranek |

PŘÍJEMNÉ STAROSTI VEDENÍ FC VSETÍN

Výkonný výbor a vedení mládeže fotbalového oddílu FC Vsetín má velmi příjemné starosti. Momentálně jsou v historii klubu na nejvyšších počtech registrovaných dětí a také trenérského osazenstva těchto mládežnických kategorií!

Celkem je v činnosti 12 mládežnických družstev, z toho 11 hraje registrované fotbalové soutěže (nejmenší benjamínci zatím „pouze“ pilně trénují). Dále FC Vsetín eviduje v mládežnických kategoriích 9 kvalifikovaných hlavních trenérů a 9 asistentů. Celkem 18 členný tým, který se ve svých volných chvilkách stará převážně čtyřikrát týdně o velkou enklávu sportující mládeže!

Nejmenší fotbalové naděje se prezentují v přípravkách, které vedou šéftrenér přípravek Martin Zbranek (kategorie U9, část U8 – ročník 2010, 2011), Ondřej Nosek (U10 a U11 – ročník 2008, 2009), Martin Augusta (část U8, U7- ročník 2011,2012, 2013). Těmto hlavním trenérům jsou k dispozici mladí asistenti, hráči divizního A-týmu Jan Stuchlík, Daniel Řeřucha, dále Miroslav Vorek a Marie Škrobáková....


....Dále má oddíl pět žákovských celků, z nichž dva celky hrají moravskoslezskou žákovskou divizi starších žáků – U15, U14, ročník 2004 a 2005, trenérsky zabezpečuje Roman Dobeš s asistentem Janem Ostřanským a po technické stránce dohlíží Marian Zbranek. Další dva celky hrají nejvyšší ligové soutěže mladších žáků – U13, U12, ročník 2006 a 2007 a jednu soutěž okresního přeboru mladších žáků. U těchto kategorií působí jako hlavní trenéři Radim Dobeš a Tomáš Drábek, s asistenty Petrem Nogolem, Radimem Hudcovským a Alešem Králíkem.

V moravskoslezských dorosteneckých divizích působí další dva celky fotbalového podhoubí FC Vsetín. Starší dorost U19 – ročníky 2000,2001, vede Martin Nikolén a mladší dorost U17 – ročník 2002,2003, Josef Miklas. Záda jim kryje z pozice vedoucího a asistenta obou celku Vojtěch Zemánek.

Poslední mládežnický tým pod hlavičkou FC Vsetín, je tým dorostenek. Holky hrají 3. dorosteneckou ligu, kde jsou po podzimu v čele soutěže. Zde trenérskou taktovku drží pevně v rukou Martin Pavlát.

Mládežnické celky i po konci podzimní částí stále trénují a mladší kategorie objíždějí neúnavně halové turnaje.

Přes vánoční svátky budou mít děti a mládež volno, ale již v prvním lednovém týdnu to opět vypukne a zimní příprava se rozjede i s mnoha plánovanými přípravnými zápasy a s velkým počtem halových turnajů nanovo, jako každý fotbalový rok !

Závěrem by chtěl fotbalový klub FC Vsetín poděkovat všem rodičům a rodinným příslušníkům za čas, kterým musí disponovat při převážně logistických operacích – dovozu svých ratolestí na jednotlivé tréninkové jednotky, zápasy, turnaje. V mnoha případech jste se rozhodli, dojíždět nejen z různých částí Vsetína, ale i z okolních vesnic, městeček a „dovážet“ do vsetínského klubu, to nejcennější, co doma máte!

A toho si FC Vsetín velmi váží! Ještě jednou, VELKÉ DÍKY VÁM!

Za FC Vsetín
člen VV a vedoucí přípravek
Martin Zbranek

Aktuální články

PRVNÍ TRÉNINK NA TRÁVĚ

V pátek 15.3.2024 pustilo počasí na Valašsku poprvé na trávu i vsetínské fotbalisty. Tyršovka se probudila ze zimního spánku, byť máme...

PŘEDSTAVUJEME DALŠÍHO SOUPEŘE: FC KOSTELEC NA HANÉ

Ve druhém utkání jarní části divize zajíždí vsetínský celek opětovně na půdu soupeře. Tentokrát k prvnímu z nováčků, k mladému...

VSETÍN DOHRÁVAL V OLOMOUCI PO VYLOUČENÍ VÍTKA V DESETI, V ZÁVĚRU PŘIŠEL O VÝHRU

Fotbalisté Vsetína brali v prvním jarním mistrovském zápase bod. Valaši šli na hřišti HFK Olomouc do vedení v 56. minutě, kdy otevřel...