Petr Říha |

MARTIN MYDLÁŘ VYHRÁL ANKETU O NEJLEPŠÍHO HRÁČE

Na potrálu valasskyfotbal.cz  hlasovalo se o nejlepšího hráče týmů 3. ligového Valašského Mezičíří a divizního Vsetína. Hlasovat se mohlo  do  konce  víkendu. Nakonec vítězství v anketě  utrhl vsetínský  fotbalový všudybyl. No a vzhledem k tomu , že  jako jediný měl podepsaný opušťák z  pátečního  posezí a whisky-zakončení sezony (k plnění jeho "přítelkyňovským" poviností v průběhu výletu do Prahy), mohl v již neděli artikulovat a  poskytnout  panu Němcovi  rozhovor, který přinášíme i na našich stránkách.    

Valasskyfotbal.cz :
Martin Mydlář si pochvaluje dobrou vsetínskou náladu :

Stálice základní sestavy Vsetína Martin Mydlář se stal nejlepším hráčem podzimu mezi hráči třetiligového Valmezu a divizního Vsetína.

Jak byly Vaše fotbalové začátky?
Hraji fotbal snad od deseti let na Vsetíně. Jen na rok v žácích jsem byl ve Valašském Meziříčí. Prošel jsem všemi vsetínskými mládežnickými výběry, zažil i béčko a v 17 letech jsem dostal šanci pod trenérem Matějíčkem v prvním týmu 1. A třídy a držím se v jedničce do dneška.

Zažil jste tedy vzestupy a pády vsetínského týmu…
Ono, byly to postupy do krajského přeboru, divize, pád z divize, ale nyní jsem moc rád, že se v divizi stabilizujeme a máme našlápnuto, abychom tam zůstali i po druhé sezoně v řadě.

Podzim Vám vyšel…
Postupně se stávám hráčem do defenzívy, i když jsme začínal vepředu (smích). Nyní jsem nastupoval na pozici levého obránce, ale na Vsetíne jsem snad vystřídal už všechny posty. Odehrál jsem všechny zápasy, ale takových je nás tam víc. Já, Eliáš, Dulík, Matůš, Jaroš, Surovec. Jsme jedna parta už delší dobu, co pamatuje vzestupy a pády. Jsme Vsetíňáci a nyní strašně spokojení, jaká je v klubu pohoda a výborná parta, do které skvěle zapadl i trenér Mičega. Je pohoda na tréninku i v zápase a na výsledcích se to projevuje.

Máte rád zimní přípravu?
Nejsem její milovník (smích). Máme partičku s Vláďou Surovcem a Kubou Mačkem a máme rádi moře. Byli jsme už v Chorvatsku a Turecku. To je jiná káva. Zimní přípravu ale odmakám na sto procent, bude to potřeba.

V létě o Vás a Surovce měl zájem třetiligový Valmez…
Zájem rozhodně potěšil. Nešel bych do neznámého prostředí, ty kluky z týmu znám. Jenže mám na Vsetíně práci, fotbal za rohem, všude blízko. A hrát spodek tabulky bych zase nechtěl. Rozhodl jsem se odmítnout. Věřím, že se mi bude i nadále dařit na Vsetíně, protože divize je velmi kvalitní soutěž, kde je to nejen o běhání, ale také o taktice. Je to prostě už fotbal.


Aktuální články

Z DALEKÉHO SEVERU PŘIVÁŽEJÍ REKORDNÍ VÍTĚZSTVÍ

FK Šternberk – FC Fastav Vsetín 1:5 (1:3)K utkání jedenadvacátého kola zajížděli vsetínští hráči do Šternberku k celku, který je...

VSETÍN S PĚTI RŮZNÝMI STŘELCI UDĚLAL SE ŠTERNBERKEM RYCHLÝ PROCES

Trenér Lukáš Pazdera : "Musím říct, že jsme měli raketový nástup a v 11. minutě jsme vedli 0:3. Samozřejmě sebevědomí přirozeně...

VSETÍN MĚL RAKETOVÝ NÁSTUP, PO JASNÉ VÝHŘE 5:1 PŘESKOČIL BZENEC A JE TŘETÍ

Tak brzy hotovo na jaře ještě neměli. Fotbalisté divizního Vsetína v sobotním zápase 21. kola vyřídili domácí Šternberk 5:1 a...