Petr Říha |

PROGRAM JARNÍ PŘÍPRAVY JE HOTOV

Máme hotový  už  také  plán  jarních přípravných  zápasů.  Zatím je to ještě daleko ale pro zajímavost  už jí můžeme  odtajnit.  Ať fanoušci  vědí kdy  uvidí  borce  doma, Pod Pecníkem, a kdy  pojedeme  k  zápasům ven.  Čekají nás soupeři z nižších soutěží, z divize  ale hlavně  ze  třetí  ligy  české i slovenské.  Čekají nás  zajímavé  zápasy.  Jeden  výjezd  s  přidanou  hodnotou  dokonce. No a domácí  zápasy  jsou zasazeny  do  Fastav Cupu  2019 a  domácích  přátelských  zápasů  celé  mládeže  FC Vsetín. 
Po novém roce  již bychom měli mít k dispozici  nové  dvě  šatny  Pod  Pecníkem a  pro diváky  příjemnější místo  na sledování  zápasů  ze střechy nových  šaten. Pod Pecníkem proběhla generální  velká  údržba a  oprava  opotřebovaných  částí, takže jsme na  zimní  sezonu  již  nyní připraveni.  Tak pojďme v těm přípravnám  zápasům:

19. LEDNA - SOBOTA DOMA 11:30 NEVŠOVÁ - krajská přebor UT3G POD PECNÍKEM
Na  první  domácí  zápas jsme si  pozvali na Vsetín  ambiciózní  tým krajského přeboru.
 
26. LEDNA - SOBOTA DOMA 11:30 LEDNICKÉ ROVNÉ - 3.liga (SK) UT3G POD PECNÍKEM
K druhému  domácímu  utkání přijede na Vsetín slovenský  tým z  Lednických Rovných, který  minulou sezonu  hrál druhou slovenskou  ligu. V současné době  hrají třetí ligu.

2. ÚNORA - SOBOTA VENKU 10:30 SLOVÁCKO U21 - Juniorská liga SLOVÁCKO - ŠIRŮCH
Ke  třetímu zápasu pojedeme na Slovácko, kde sehrajeme zápas  proti dravým mladíkům z tamní juniorky.

9. UNORA - SOBOTA DOMA 13:15  VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - 3. liga UT3G POD PECNÍKEM
K dalšímu domácímu  zápasu  přijede  Pod  Pecník  třetiligový tým za Valašského  Meziřící. Pokud se nestane ve třetí  lize  zázrak  (ve  prospěch VM), tak  příští sezónu se budeme potkávat ve stejné soutěži.
I kdyyyž ... nám chybí  po podzimu na čelo divize už jen osm bodů ... :-)
Žert, pojďme  dál... 

16. ÚNORA - SOBOTA VENKU 14:00 HUMPOLEC - DIVIZE sk.D UT3G Humpolec
V půlce  února  zveme  všechny  fanoušky, kteří se vtlačí  do  autobusu  na zájezd  do  jižní  divize.  Vyrazíme  do  Humpolce!! Vzhledem k tomu, že to není zrovna nejbližší destinace, zajistili  jsme  po zápase  navíc  "kulturní"  zážitek. A tím bude  prohlídka  (spojená  s degustací)  tamního rodinného  pivovaru  BERNARD, se kterou nám pomohl  humpolecký  klub, jehož  je BERNARD sponzorem. Snad se vrátíme po pondělka :-) 

23. ÚNORA - SOBOTA VENKU 15:00 HULÍN - 3. LIGA UT3G Hulín
Další utkání odehrajeme proti tradičnímu  třetiligovému týmu  se kterým hrajeme  přípravná uktání v létě i  zimě. 

2. BŘEZNA - SOBOTA VENKU 11:00 NOVĚ MĚSTO NAD VÁHOM - 3.liga TRÁVA - NOVÉ MĚSTO N. VÁHOM
K  poslednímu venkovnímu  zápasu  pojedeme hrát na Slovensko. Autobusem. Tým ze třetí ligy už chce hrát  v tu dobu na trávě, takže to bude  kvalitní příprava

9. BŘEZNA - SOBOTA VENKU 15:00 BAŤOV - Krajský přebor UT3G Baťov
Poslední zápas před sezonou odehrajeme na půdě  týmu z Krajského přeboru, otrokovického Baťova, který  je plný nadějných mladých  hráčů.

16. BŘEZEN:  První  jarní  divizní mistrovské  utkání, vyjíždíme  na  půdu  HFK  Olomouc.   

Aktuální články

PRVNÍ TRÉNINK NA TRÁVĚ

V pátek 15.3.2024 pustilo počasí na Valašsku poprvé na trávu i vsetínské fotbalisty. Tyršovka se probudila ze zimního spánku, byť máme...

PŘEDSTAVUJEME DALŠÍHO SOUPEŘE: FC KOSTELEC NA HANÉ

Ve druhém utkání jarní části divize zajíždí vsetínský celek opětovně na půdu soupeře. Tentokrát k prvnímu z nováčků, k mladému...

VSETÍN DOHRÁVAL V OLOMOUCI PO VYLOUČENÍ VÍTKA V DESETI, V ZÁVĚRU PŘIŠEL O VÝHRU

Fotbalisté Vsetína brali v prvním jarním mistrovském zápase bod. Valaši šli na hřišti HFK Olomouc do vedení v 56. minutě, kdy otevřel...