Petr Říha |

HEŘMANICE V OBRAZECH

Přinášíme celý  zápas  na Youtube:  ZDE.   Děkujeme panu Žlebkovi

Několik povedených snímků  opět  vystřihl  reportér  Julius  Ficek, děkujeme za  ně.

Děkujeme  našim pekelníkům  s  bubnem za fotbalovou atmosféru. Uvidíme se opět při zápasu s Hranicemi.     

A na Youtube se mužeme  podívat na okamžiky  po  utknání ZDE.  Pár slov po utkání od asistenta trenéra Mičegy a člena výkonného výboru Martina Zbranka.
V tomto  měsící  oslavili  narozeniny hráči: Lukáš Matůš, Patrik Hořelica a Jarda Foltýn, kterým znova  blahopřejeme a přejeme  ještě spoustu povedených  zápasů. A gólů :-)

Minulý  víkend, kdy jsme smolně tečovaným gól  v poslední minutě  prohtáli v Bohumíně, měl kulatiny  i trenér Miroslav Mičega. Popřáli  jsme trenérovi až po následujícím domácím  zápase  proti Heřmanicím.
Takže ještě jednou trenére: přejeme Ti  ještě spoustu  vítězných  zápasů  na trenérské lavici, plno energie  a mnoho pevných nervů  s  fotbalem a zdraví. A ať tě doma všichni poslouchají. Velice si vážíme Tvé práce.  A pro Tvé  střídačkové  : "K... , d.   p....  v...." budeme mít pochopení, hlavně, když zápasy budou končit  jako ten včerejší, brankostrojem :-) 

Po zápase byla na Tyršovce  opět pohodová a uvolněná atmosféra. Jsme rádi, že nás situace po nározech několika závistivých škarohlídů a "nejchytřejších" rozumbradů  (po několika herně méně vydařených momentech) semkla a táhneme za jeden provaz. Více než kdykoliv před tím. 

K dalšímu zápasu zajíždíme opět na sever, do Dětmarovic. Sobota  27.října, od  14:30 hod.    


Aktuální články

VYUŽITÍ DRUHÉ TRAVNATÉ PLOCHY - LHOTA U VSETÍNA

„Můžeme s radostí oznámit dobrou zprávu, co se týče většího tréninkového působení na přírodní trávě. Není žádným velkým...

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE : 1.FC VIKTORIE PŘEROV

V utkání dvaadvacátého kola přivítají vsetínští fotbalisté nebojácné, houževnaté a především velmi perspektivní mužstvo 1. FC...

Z DALEKÉHO SEVERU PŘIVÁŽEJÍ REKORDNÍ VÍTĚZSTVÍ

FK Šternberk – FC Fastav Vsetín 1:5 (1:3)K utkání jedenadvacátého kola zajížděli vsetínští hráči do Šternberku k celku, který je...