Petr Říha |

LETNÍ BRIGÁDA POD PECNÍKEM

Je potěšující , že  i  v  dnešní  uspěchané  době  je možno zorganizovat a uskutečnit  starou  dobrou  "Akci Z".  Že je stále  ještě mezi nám dostatek nadšenců, kteří neváhají přiložit  (zdarma)  ruku  k  dílů  a pohnout  s věcmi dopředu.
Poděkování patří dirigentovi Mariánovi Zbrankovi  za  zorganizování  brigády  a  nadšenám  rodičům a trenérům , kteří si udělali ve  čtrvtek 16.8.  volno. 
Brigáda  proběhla  opět na  umělce  Pod  Pecníkem.  V prostorách  šaten i na samotné  fotbalové  ploše.  Podzimní  část  sezony  2018/2019  je před  námi  a tak jsme odstranili drobné  závady.  Opravili  a vyčistili jsme branky , pomůcky, prosotory, které  používáme  dnes  a denně celou  zimní sezonu.
S nadšením sledujeme  pracovní  usilí  firmy  TM  Stav, která staví  nové  šatny  Pod Pecníkem.  Údajně  vše běží dle plánu radnice  a kolaucade  by měla  proběhnout  v  druhé  polovině  měsíce  září.  Velkou výhodou bude  možnost   sledování  zápasů  mládeže, mužů  i  žen  ze střechy  nových  šaten. Prostor  je dimenzovám pro téměř  3 stovky  diváků.
V září také proběhne  velká údržba  umělky Pod Pecníkem a oparva  povrchu a mantinelů  s  oplocením.  Celý  areál  by  tam mohl splňovat  plně naše  představy. A  pochopitelně   bude  moci i nadále  sloužit  v dopoledních měsících  téměř  všem  školám  ve  městě, pro účely  hodin  tělocviku. A dalším jednorázovým  akcím.
Ještě jednou děkujeme všem, kteří se  zůčastnili  brigády  Pod  Pecníkem.
Na  podzim proběhne  ještě  jedna  podobná  taková  akce  na Tyršovce.  Tu budeme  ladit  spolu  s ředitelem  Vsetínské  sportovní  příští  týden. Budeme  rádi, když  se opět najde  pár  tatínků a maminek, kteří  pomohou udělat sportoviště  pro děti opět malinko příjemnější.      

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...