Petr Říha |

VALNÁ HROMADA : V PONDĚLÍ 18.6.2018

V pondělí 16.6.2018 se koná  řádná  valná  FC  Vsetín, z.s.  Od  18:00  v  salonku  hotelu Britannia. Za účasti všech členů občanského sdružení a  pozvaných  hostů.
Valná hromada má v programu především schválení finanční  uzávěrky  roku  2017.  Dále  diskusi  ohledně  věcí , které nás pálí nejvíce. O výsledku budeme informovat. 

V závěru  sezony  "nenápadně"  rostou  nové  šatny  Pod  Pecníkem, na které se již  moc  těšíme. Věříme, že je budeme moci používat  již  nadcházející zimní  sezonu.
Příští týden také proběhne schůzka se Vsetínskou sportovní ohledně  nějakých naplánovaných  věcí na Tyršovce.  Věříme, že  podaří  opět udělat nějaké krůčky  dopředu.

Jinak  před  začínajícími prázdninami  přejeme  všem pohodovou  a  zaslouženou  dovolenou. Načerpání  co nejvíce  chutí  a síly před nadcházející  sezonou  2018/2019.  Odpočinek všichni potřebujeme  a  zasloužíme si.

Aktuální články

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE: SFL ELKO HOLEŠOV

V devatenáctém kole odvetné časti divize skupiny „E“ zajíždějí vsetínští hráči do Holešova, kde se utkají se stále se lepšícím...

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 8.4.2024

V pondělí 8.4.2024 proběhne od 17:00 v Kapka resortu další letošní valná hromada. Zváni jsou pochopitelně všichni členové spolku FC...

PRVNÍ VÝHERCE NOVÉHO DRESU FC FASTAV VSETÍN

Jak bylo slíbeno, v průběhu prvního zápasu byl vylosován z řad fanoušků (kteří si zakoupili vstupenku) výherce nového dresu FC Fastav...