Petr Říha |

CÍL SPLNĚN: DIVIZE V POHODĚ ZACHRÁNĚNA !!

HRAČI  FC VSETÍN  SI  ZA  UDRŽENÍ  DIVIZE,  PO  POSLEDNÍM  LETOŠNÍM  VÍTĚZNÉM  ZÁPASE  PROTI ÚSTÍ, ROZDĚLILI  MEZI  SEBOU  ZA  ODMĚNU  MELOUN !!

Teď už vážněji  ke konci sezony ...

.... Po posledním zápase proti favorizovanému Ústí u Hranic zavládla na vsetínské Tyršovce spokojenost a všudepřítomná dobrá nápada. Vyhrávalo se na kytaru a zpívalo se až dlouho do noci.
Režiserem večra byl tentokráte naš klenot, Alenka Mocková, která poletovala Tyršovce jak motýl, s rozdávala všem svůj úsměvem od ucha k uchu :-)

Skončila sezona 2018/2019. Splnili jsme cíl. Konečně se nám podařilo pro Vsetín udržet divizi i pro nadcházející sezonu, což se zde na Vsetíně zatím nikomu nepodařilo v minulosti. .

Jsem rád, že jsem mohl po zápase posedět se strůjci tohoto úspěchu, s trenérem Miroslavem Mičegou a  s Tomášem Juřicou. S Alenkou Mockovou. Jak jsme si slíbili. Zhodnotili jsme sezonu u pohárku dobré  single malt whisky a rozebrali jsme vize a plány do sezony nadcházející, na které již intenzivně pracujeme. Všem třem moc děkuji a pomyslně smekám svůj klobouk.

Chtěl bych i touto cestou znovu poděkovat především  hráčům za celou sezonu. Za výkony které předváděli. Za to, že se při zápasech doma na Tyršovce mnohokrát v půběhu sezovy ozýval potlesk. Za sezonu ve které jsme jednoznačně splnili náš cíl . A to již dlouho před posledním utkáním. Je to příjemné, končit sezonu bez stresu, s úsměvem na rtech a s tím, že se těšíme do té následijící. Pro FC Vsetín opět divizní !!! Všem hráčům , kteří letos oblékli dres FC Vsetín patří velké poděkování a gratulace.

Děkuji všem , kteří jakkoliv pomohli, pomáhají a budou pomáhat s fotbalem na Vsetíně. Všem pořadatelům, které si skvěle dirigoval tuto sezonu hlavní pořadatel Ivoš Mydlář. Mirovi Močičkovi za vzorné komentování zápasů i za novinku v této sezoně, což byly pozápasové rozhovory s hráči a trenéry. Alence Mockové, která je nenápadný ale naprosto nepostradatelný stavební kámen týmu (klubu). Jirkovi Kořínkovi za legendární reportáže ze zápasů.

Děkuji všem kolegům ve výkonném výboru za tu malou, tu větší, pomoc. Všem trenérům FC Vsetín patří obrovské poděkování a potlesk, za ty stovky a  tisíce hodin, které dětem ze svého volného času uloupli.
Děkuji Radku Fojtovi za přípravu hřiště a sportovišť. Děkuji Vsetínské sportovní za další dvě nové šatny a další krůčky, které mámě před sebou ve zdokonalování fotbalových sportovništ ve Vsetíně.

Děkuji všem sponzorům našeho klubu, kteří podporují buď mládež FC Vsetín nebo tým mužů FC Vsetín. Není to jednoduchém v našem hokejovém městě  shánět peníze  pro jiné sporty. Velké poděkování patří panu Vlastíkovi Fabíkovi za generální podporu týmu mužů FC Vsetín.

Poděkování patří vsetínské radnici za to , že se nestaví sportu zády a podporuje mládež na Vsetíně. Poděkování patří Zlínskému kraji a hejtmanovi, panu Jiřímu Čunkovi, za podporu FC Vsetín.
A v neposlední řadě mi dovolte poděkovat svému otci, panu Petru Říhovi staršímu, který už bohužel  již  10 let není mezi námi. Jen a pouze kvůli němu jsem vzal tuto nevděčnou funkci předsedy FC Vsetín. Abych se pokusil pokračovat i v jeho odkazu, který na Vsetíně zanechal. A to jak  ve vsetínském fotbale, tak především ve vsetínském hokeji. Věřím, že sleduje naše fotbalové počínání někde zvrchu, fandí nám a drží nám palce do sezony následující.
Podařila se nám na Vsetíně vykopat a hlavně udržet divize můžů do následujícího období. Máme největší mládežnickou základnu co kdy FC Vsetín měl. S mládeží hrajeme nejvyšší soutěže co se na Vsetíně kdy hrály. Dokonce jsme divizi staších žáků U14 vedenou šéftrenérem mládeže Romanem Dobešen vyhráli!! Svou divizní soutěž vyhrály i naše holky (ženy) a budou v příští sezoně bojoval ve vyšší lize žen!! .... Jsme dobří! VŠICHNI !!

V pondělí 16.6.2018 následuje pravidelná valná hromada FC Vsetín. Krátký odpočinek od fotbalu, načerpání nové chutě a síly. A jedeme dál !!"

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...