Petr Říha |

PŘESTUP PAVLA NAŇÁKA DO FC VSETÍN JE S BRUMOVEM DEFINITIVNĚ DOMLUVEN

Po měsíci  vyjednávání se nám nakonec  podařilo se  zástupci  Brumova dohodnou  podmínky přestupu Pavla Naňáka  na  Vsetín.  Jednání bylo o to komplikovanější, že  oba  týmy  balancují na  hraně záchrany v divizi. Obě  strany věříme, že i po sezoně nakonec budme spokojeni všichni a budeme se  potkávat  v  soutěži i příští  rok. 

Příprava v týmu mužů FC Vsetín probíhá podle plánů. 3x týdně trénink. Doplněno v pondělí posilovnou. A na každý víkend je naplánováno přítelské utkání se silným soupeřem.
Těší nás, že účast na trénincích je poctivá, kluci poctivě makají pod vedením trnéra Mičegy. Borci včera nafasovali nové tréninkové míče a připravujeme i vše ostatní tak aby hráči měli vše co potřebují.

Co se týče dobrých zpráv, tak pro přestupu Partika Hořelici zpět z Rakouska do domovského klubu, jsme se včera dohodli s Brumovem na přestupních podmínkách Pavla Naňáka, který s námi již od začátku ledna poctivě trénuje. Tímto bych ho ještě jednou uvítal u nás a doufáme, že se mu bude na Vsetíně líbit. V jednání jsou další dvě jména, moudřejší budeme příští týden. Jeden hráč, jehož jméno zatím neprozradím, se s největší pravděpodobností objeví na pátečním tréninku a v sobotním přípravném zápase v Otorkovicích.
Co se týče těch méně příjemných zpráv, které fotbal občas přináší , tak v poslední možný den přestupového termínu na Slovensku nám oznámili Peter Amrtich a Tomáš Kresánek , že se rozhodli pro návrat zpět na Slovensko. Peter údajně z toho důvodu, že necítil až takovou podporu od trenéra jako dříve a v 35 letech nechtěl být 14.- 15. hráčem v kádru, resp. na lavičce. Respektujeme, Peter odchází. Děkujeme mu za zápasy, které za Vsetín odehrál. Více náš mrzí odcházející Tomáš Kresánek ale Tomáš už po podzimní části sezony uvažoval z rodinných důvodů , že se stáhne zpět , blíž k rodné hroudě. Má náročné zaměstnání a malé děti. Nezbývá tedy i Tomášovi poděkovat za pěkný fotbal , který u nás předváděl a popřát mu vše nejlepší do budoucna. Máme ještě docela dostatek času tento odchod, který nás mrzí, vyřešit adekvátní náhradou. Nějaká řešení se již rýsují.

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...