Petr Říha |

STARŠÍ ŽÁCI - TRENÉR ROMAN DOBĚŠ HODONOTÍ PODZIM V DIVIZNÍCH SOUTĚŽÍCH

Jak jsme  slíbili , v průběhu  prosincového  měsíce přineseme  postřehy  a názory  všech trenérů na  podzimní část  letošní sezony.
První hodnocení přinášíme od Romana Dobeše, který  trénuje mladší  tým starších  žáků (ročníky 2004).  Jeho borci si vedli  nad očekávání  v průběhu podzimu a jako odměnu jim můžeme prozradit , že mezi touto a příští sezonou  dojde  v  pravidlech k novince. Aby byla zachována určitá soutěživost, tak pro příští sezonu bude mít nejlepší učastník obou moravskosezských divizí možnost  postoupit  mezi ligovou moravskou elitu, kde  hrají  top týmy celé Moravy (Zbrojovka Brno, Baník, Sigma, Zlín, Slovácko...). O tutu možnost budou mít  možnost zabojovat právě  ročníky 2004, kteří by příští  rok  byly  dorazovým  ročníkem  ve starších  žácích. Do této  soutěže  vzali sebou i ročníky 2005 !!  Takže pokud se bude  Dobešovcům dařit stejně i pro jarní část soutěže, utkali by se o jedno postupové  místo  s  vítězem divizní skupiny "D", kterým je po podzimní části Hodonín, kterému dýchá na záda  Kroměříž. Tak to jen takové perlička ze  zákulisí a  nyní  už  trenér  Roman Dobeš.    

"PO PŮLROČNÍCH JEDNÁNÍCH A PŘÍPRAVÁCH SE VEDENÍ KLUBU POVEDL HUSARSKÝ KOUSEK – CELÁ MLÁDEŽ SE V LÉTĚ POSUNULA DO VYŠŠÍCH SOUTĚŽÍ, ČÍMŽ SE VÝRAZNĚ ZVÝŠILY NÁROKY NA HRÁČE, ALE I TRENÉRY.
DLE PŘEDPOKLADŮ, ANI JEDEN TÝM NEODEHRÁL UTKÁNÍ, O NĚMŽ BY SE DALO ŘÍCT : „TO BYL ZTRACENÝ ČAS“ . BYLO TOMU PŘESNĚ NAOPAK.

MSŽD sk.E, MÁ NAPROSTO IDEÁLNÍ ÚROVEŇ PRO HERNÍ A DOVEDNOSTNÍ RŮST, NAŠICH KLUKŮ. V ZÁPASECH NELZE POLEVIT ANI NA OKAMŽIK, HRA MÁ SLUŠNÉ TEMPO A SOUPEŘI JSOU NA VELMI PODOBNÉ ÚROVNI JAKO MY. S VYJÍMKOU BANÍKU, JSOU VŠICHNI NAŠI KLUCI DOKONCE LÉPE VYBAVENI TECHNICKY A ODVAHOU NA MÍČI SOUPEŘE PŘEHRÁVÁME . NÁŠ NEJVĚTŠÍ NEDOSTATEK JE ZATÍM PRŮNIKOVÁ PŘÍHRA . AŽ NA DVA HRÁČE, TUTO DŮLEŽITOU ČÁST HRY NIKDO NEVIDÍ A NEZVLÁDÁ. ČTYŘI ROKY SE TOMUTO PROBLÉMU VĚNUJEME, ALE PROZATÍM BEZ VÝRAZNĚJŠÍHO ZLEPŠENÍ. I KDYŽ MOMENTÁLNĚ OKUPUJEME HORNÍ PATRA TABULKY, TAK ANI KONCOVKOU SE MOC CHLUBIT NELZE, A I ZDE BUDEME NA ZLEPŠENÍ ČEKAT STEJNĚ DLOUHO, JAKO ČEKÁ VINAŘ NA KOŠT Z ARCHÍVNÍCH ROČNÍKŮ.
CHVÁLIT, CHVÁLIT A ZASE CHVÁLIT MUSÍM PŘEDEVŠÍM ZA TRÉNINKOVÝ PŘÍSTUP / ÚČAST ( ZDE MÁME POUZE JEDNU MÍRNĚ POPELAVOU OVEČKU … , TAK SNAD S PŘÍCHODEM JARA KONEČNĚ PROCITNE ) . NEÚNAVNÁ SNAHA A VÍRA VE VÍTĚZSTVÍ , JE TAKTÉŽ OZDOBOU TOHOTO PRACOVITÉHO A SOUDRŽNÉHO TÝMU!!!
VĚŘÍM, ŽE SMŮLU NA ZRANĚNÍ JSME SI NA PODZIM JIŽ VYBRALI A V JARNÍ ČÁSTI SE NÁM SPOLEČNĚ POVEDE POSUNOUT HERNÍ ČINNOSTI O DALŠÍ KOUSEK DÁL.

Aktuální články

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE: SFK ELKO HOLEŠOV

V devatenáctém kole odvetné časti divize skupiny „E“ zajíždějí vsetínští hráči do Holešova, kde se utkají se stále se lepšícím...

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 8.4.2024

V pondělí 8.4.2024 proběhne od 17:00 v Kapka resortu další letošní valná hromada. Zváni jsou pochopitelně všichni členové spolku FC...

PRVNÍ VÝHERCE NOVÉHO DRESU FC FASTAV VSETÍN

Jak bylo slíbeno, v průběhu prvního zápasu byl vylosován z řad fanoušků (kteří si zakoupili vstupenku) výherce nového dresu FC Fastav...