Petr Říha |

POSLEDNÍ LETOŠNÍ RECENCE JIRKY KOŘÍNKA ZÁVĚREČNÉHO KLÁNÍ SEZONY:

Jedli, pili, hodovali a přitom podzim bilancovali

V útulném prostředí vsetínské hospody Snaha si dali v páteční večer dostaveníčko hráči fotbalového „áčka“ k přátelskému posezení, které tentokrát nahradilo nervy z bojů o důležité divizní mistrovské body.
Mezi prvními dorazila v současnosti jedna z nejvýznamnějších postav klubu Alča Mocková. Rozlučku, jako správný kapitán, zahájil „štamprlovým výkopem“ Kuba Eliáš, jenž přítomné seznámil s pravidly a podmínkami závěrečného účtování. Téměř vyprodaná přední část krčmy, v níž chyběl pouze ze zdravotních důvodů lodivod Mira Mičega a Mojka Jaroš, který obdržel červenou kartu od svého zaměstnavatele, ....

....toto nařízení akceptovala, a poté se již rozjel několikahodinový pohárový a rautíkový zápas s podzimním bilancováním. S mírným zpožděním, které však dopředu oznámili, přicestovali slovenští legionáři Tomáš, Peter a Marcel.
Poté měli možnost pro zpestření shlédnout všichni přítomni videozáznam z posledního společného tréninku, v němž si to rozdali staří proti mladým, a po jehož ukončení docházelo k mnoha groteskním situacím.
Během příjemné zábavy taktéž přišli pozdravit mužstvo člen  výboru Martin Zbranek a  šéft trenérů mládeže  Roman Dobeš, což hráči kvitovali s povděkem. Ostatní muži z vedení byli právě těmito dvěma omluveni.
Čas běžel jako voda a než se všichni nadáli, přiblížila se uzavírací doba. Proto bylo třeba závěrečným finišem posezení ukončit. Čím jiným jak fotbalovou hymnou, kterou poctivě a z plných plic zazpívala celá sešlost.
Kdy však následovalo opravdové uzavření vydařené akce, se nám do posledního okamžiku nepodařilo zjistit, neboť většina zúčastněných pokračovala ve víru noční vášně zřejmě až do brzkých ranních hodin.

Závěrem nezbývá nic jiného, než hráčům, celému vedení vsetínského týmu a všem funkcionářům poděkovat za vykonanou práci v roce 2017 a popřát jim nejen na poli sportovním, ale i v osobním, rodinném a pracovním životě mnoho úspěchů, stálého zdraví a vůbec všeho, co si v nastávajícím roce 2018 vytýčili!!

Aktuální články

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE: SFK ELKO HOLEŠOV

V devatenáctém kole odvetné časti divize skupiny „E“ zajíždějí vsetínští hráči do Holešova, kde se utkají se stále se lepšícím...

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 8.4.2024

V pondělí 8.4.2024 proběhne od 17:00 v Kapka resortu další letošní valná hromada. Zváni jsou pochopitelně všichni členové spolku FC...

PRVNÍ VÝHERCE NOVÉHO DRESU FC FASTAV VSETÍN

Jak bylo slíbeno, v průběhu prvního zápasu byl vylosován z řad fanoušků (kteří si zakoupili vstupenku) výherce nového dresu FC Fastav...