Petr Říha |

DEBRY V BRUMOVĚ SKONČILO REMÍZOU

FC VSETÍN - ELSEREMO  BRUMOV   1:1

K poslednímu  zápasu  podzimního  kola jsme zajížděli  do Brumova, dlouholetého  působiště  trenéra  Mičegy.
Bylo to derby se  vším  všudy, na umělce  především boj o každý  metr.  Odehráli jsme  dobré utkání, kdy jsme určitě nebyli horším  týmem, dali jsme  Radimem Bublákem  krásny  gól a vytvořili  jsme  další  šance, které  volaly  po  gólech.  Radim  vyslal na bránu  ještě jednu  střelu, které sklidila  potlesk  fanoušků a dostal se  ještě do jedné vyložené  šance.  V prvním poločase  byl blízko skórování  Lukáš Matůš, v druhé  půlce  měl gól na kopačce  i  Marcel Ondráš.  Domácím se podařil vsítit  vyrovnávací  gól, který by mohl pasovat  do  škatulky "šťastný".  Další  střelec  ani na jedné straně  se  již nenašel, proto zápas  skončil  remízou.

K poslednímu  zápasu  roku (jarní předehrávka)  zajíždíme  příští  víkend  do Havířova.


Valašský  fotbal :
Trenér divizních fotbalistů Vsetína Miroslav Mičega se vrátil do důvěrně známého prostředí v Brumově, kde prožil výbornou štací a rád si na ni zavzpomínal. Hosté si z tamní umělky odvezli bod.
„Byly to smíšené pocity. Na zápas jsem se těšil a zároveň trochu nostalgicky zavzpomínal na mé vydařené angažmá v Brumově. Přijetí bylo vřelé. Proti nám nyní hrál tým, který až na střelce Vaculína dokonale znám,“ zavzpomínal Miroslav Mičega.
Utkání se hrálo na umělém hracím povrchu a byl to spíše boj, než fotbal. „Konečná remíza je zasloužená. Chvíli byli lepší domácí, chvíli my. Bylo to hlavně o soubojích a bojovnosti, než o pohledném fotbale,“ dodal Mičega k samotnému remízovému zápasu.


Vsetín: Eliáš – Dulík, Kresánek, Ondráš, Maček – Mydlář, Bublák, Jaroš (90. Zuzaňák), Surovec (73. Kapusta) – Bartozel (87. Amrich), Matůš. Trenér Miroslav Mičega.

Branky: 70. Vaculín – 33. Bublák.        

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...