Petr Říha |

PURPLE RAIN PO VSETÍNSKU

Naše purpurové princezny zasypaly gólovým deštěm soupěřky  z přerovských  Držovic, nasázely  jim  15 gólů  a vyhouply se do čela  divizní souteže.

  FC  VSETÍN  -  TK SOKOL DRŽOVICE   15:0  

Holky na Vsetíně  se  zakously  do  fotbalové  divize  se  vší  vervou.  Zaregistrovali jsme několik  otázek  od  potencionálních  podporovatelů a  sympatizantů  jak by mohli  holky  podpořit.  Proto jim vedení  FC Vsetín  zřídilo  transparentní  účet, kam mohou drobní sponzoři  a fanoušci poslat  své  příspěvky.  Ty budou  sloužit  výhradně  holkám, které si samy  rozhodou  co  potřebují. Transparentní  účet  si  může  otevřít  kdokoliv a podívat se kam šla  každa  koruna. Nový transparentní účet  žen  FC Vsetín  můžene  rozkliknout   ZDE.   Holky děkují  za  každý  příspěvek.   

Více  k poslednímu  utkání  z  fotbalového  zápisníku  Lubomíra  Hotaře:

DIVIZE ŽEN
V PREMIÉROVÉM DIVIZNÍM DUELU NA DOMÁCÍ PŮDĚ NASÁZEL VSETÍN DRŽOVICÍM PATNÁCT BRANEK

Dokonalou kanonádu předvedly při historickém premiérovém divizním zápase na domácím hřišti fotbalistky Vsetína, které ve 2. kole soutěže nastřílely Držovicím patnáct gólů. Ve 3. kole se Valašky představí na půdě Mostkovic. Utkání se bude hrát v neděli od 10 hodin.

Vsetín porazil Držovice 15:0. Brankový účet v jednoznačné partii načala ve 13. minutě Pernická. Ještě do poločasu se trefily do hostující sítě dvakrát Krčmářová, Rýdlová a Kovaříčková a domácí šli do kabin s pětigólovým náskokem. Po změně stran už to byl fotbalový koncert Valašek. Ty si duel užívaly a navíc si hodně vylepšily skóre.
,,Před solidní návštěvou  jsme tým z Prostějovska téměř vůbec nepouštěli na naši polovinu hřiště. Hráčkám nechyběla chuť souboj se snaživým soupeřem vyhrát co největším gólovým rozdílem. A protože se nám dařila přízemní kombinace a střelba ze všech pozic, tak jsme dosáhli na rekordní výsledek. A to ještě gólmanka Držovic Jetelová spoustu dalších našich šancí zneškodnila,“ užíval si zápas s celým svým družstvem vsetínský kouč Martin Pavlát.

A který gól se domácímu trenérovi líbil nejvíc? ,,Byla to branka na 4:0, jež vstřelila z hranice šestnáctky ranou přímo z voleje pod břevno Ráchel Kovaříčková,“ přiznal Pavlát

FC VSETÍN – DRŽOVICE 15:0 (5:0)
Branky FC Vsetín: Krčmářová 4, Petruželová 3, Rýdlová 2, Kovaříčková 2, Kocurková 2, Pernická, Čípová.

Sestava: Jašková – Kovaříčková, Randuchová, Vlčková, Petra Ševčíková, Pernická, Rýdlová, Kocurková, Čípová, Krčmářová, Petruželová. Střídaly: Čáňová, Klára Marková, Pospíšilová.

Aktuální články

PRVNÍ TRÉNINK NA TRÁVĚ

V pátek 15.3.2024 pustilo počasí na Valašsku poprvé na trávu i vsetínské fotbalisty. Tyršovka se probudila ze zimního spánku, byť máme...

PŘEDSTAVUJEME DALŠÍHO SOUPEŘE: FC KOSTELEC NA HANÉ

Ve druhém utkání jarní části divize zajíždí vsetínský celek opětovně na půdu soupeře. Tentokrát k prvnímu z nováčků, k mladému...

VSETÍN DOHRÁVAL V OLOMOUCI PO VYLOUČENÍ VÍTKA V DESETI, V ZÁVĚRU PŘIŠEL O VÝHRU

Fotbalisté Vsetína brali v prvním jarním mistrovském zápase bod. Valaši šli na hřišti HFK Olomouc do vedení v 56. minutě, kdy otevřel...