Petr Říha |

FIALKY SBÍRALY BODY NA VYSOČINĚ : RAKOVEC KOTVRDOVICE - FC VSETÍN 2:4

Vsetínské holky vyrazily  v  něděli  v  sedm  ráno  do  dalekých  Kotvrdovic. K prvnímu  mistorskému  zápasu  divizní sezony  2017/2018.  V nepříznivém  dešivém  počasí na težkém terénu  je  čekaly soupeřky, které  se  našima  holkama  nemazlily. Chvíly  trvalo, že se vsetíňačky  přizpůsobily a  v  závěru  zápasu  odpor  domácích  zlomily.
Další  utkání  mají  v  plánu  holky  doma,  v  neděli  10.září  proti   TJ  Sokol  Držovice.  Pohárový  zápas  proti  Zbrojovce  Brno  zůstává  na  programu  ve  čtvrtek  28. září,  na státní svátek.  

A nyní  již pár  slov  k  dnešnímu prvnímu  mistrovskému  utkání  od  Sabiny  Rýdlové, opory  středové řady FC Vsetín :
  

Kotvrdovice – FC Vsetín 2:4 (1:1)

První mistrovské utkání odehrály Vsetíňačky na horké půdě v Kotvrdovicích. První minuty hostující Vsetín naskočil na domácí, branku ale bohužel nevytěžil. Hra se přelévala ze strany na stranu a Vsetín se přizpůsobil hře domácích a to nakopáváním dlouhých míčů, což není vůbec jejich styl hry. Ve 25. minutě utekla domácí Braunšlegerová a otevřela skóre na 1:0. Hosté si vypracovaly několik šancí a rohů, ale kvůli omezenému zakončování a hledání lepších pozic se nedokázaly prosadit. Až ve 40. minutě našla Vlčková krásným centrem Rýdlovou a ta se štěstím prostřelila domácí gólmanku.
Druhý poločas začal obdobně jako první, ale v 56. minutě opět unikla Braunšlegerová a svou druhou brankou v zápase zvýšila pro domácí na 2:1. Hostující Vsetíňačky to ale nezabalily a v poněkud vyhroceném a tvrdém utkání si vypracovávaly více a více šancí. V 76. minutě bojovnost přinesla ovoce, když po přihrávce Rýdlové šla sama na brankářku Hrazdilová a svůj únik proměnila, 2:2. O minutu později už to bylo 2:3 a to po střele Krčmářové z poza dvacítky. To dodalo Vsetíňačkám klid na kopačkách a konečně začaly hrát svoji hru. V 85. minutě uzavřela na konečný stav 2:4 znovu kapitánka Krčmářová, když krásnou střelou vymetla šibenici.

Góly: Braušlegerová 2 – Krčmářová 2, Hrazdilová, Rýdlová

Sestava: Jašková, Kovaříčková - Vlčková - Randuchová - Ševčíková, Pernická - Rýdlová - Kocurková - Čípová, Krčmářová - Petruželová.

Aktuální články

Z DALEKÉHO SEVERU PŘIVÁŽEJÍ REKORDNÍ VÍTĚZSTVÍ

FK Šternberk – FC Fastav Vsetín 1:5 (1:3)K utkání jedenadvacátého kola zajížděli vsetínští hráči do Šternberku k celku, který je...

VSETÍN S PĚTI RŮZNÝMI STŘELCI UDĚLAL SE ŠTERNBERKEM RYCHLÝ PROCES

Trenér Lukáš Pazdera : "Musím říct, že jsme měli raketový nástup a v 11. minutě jsme vedli 0:3. Samozřejmě sebevědomí přirozeně...

VSETÍN MĚL RAKETOVÝ NÁSTUP, PO JASNÉ VÝHŘE 5:1 PŘESKOČIL BZENEC A JE TŘETÍ

Tak brzy hotovo na jaře ještě neměli. Fotbalisté divizního Vsetína v sobotním zápase 21. kola vyřídili domácí Šternberk 5:1 a...