Petr Říha |

FASTAV DEVELOPMENT - GENERÁLNÍM SPONZOREM FC VSETÍN

Je pro nás velkou ctí , že můžeme představit generálního partnera a sponzora našeho fotbalového oddílu před nadcházející divizní sezonou.
Stala se jím firma FASTAV fotbalového mecenáše Vlastimila Fabíka.

Pan Fabík v minulosti štědře podpodoroval týmy dospělých na Vsetíně, kde i hrával za tehdejší „B“tým. V minulých letech podporoval hlavně zlínský prvoligový tým, který v právě skončené sezóně dosáhl historických úspěch, když Se mimo jiného probojoval do evropských pohárů.
Jako fotbalový fanoušek a mecenáš také semetínského fotbalu, pan Fabík ovšem sleduje i fotbal v celém regionu. Jsme rádi, že vidí kterým směrem se na Vsetíně ubíráme. Při dnešním setkání pochválil práci s mládeží na Vsetíně a vyjádřil podporu i A-týmu mužů. Nechal si předložit finanční rozpočet na nadcházející sezonu. Všichni společně jsme odhodláni tetokráte pro Vsetín divizi udržet a setvat v této soutěži, která by našemu městu ohromně slušela.
Paralelně s jednáním s panem Fabíkem probíhala také schůzka s rodiči před nacházejícím odjezdem na fotbalový turnaj mladších žáků do italské Kalabrie. Děkujeme i za děti, které budou reprezentovat FC Vsetín v Itálii, protože i jim se dostalo dnes finanční podpory od firmy Fastav.
V jiných prostorách klubu měli v tu dobu první setkání hráči A-týmu s novým trenérem Mičegou. V kabině se představily první dvě posily týmu. A to kapitán třetiligové Němšové (Slovensko) Tomáš Keasánek. A zlínský středopolař Radim Bublák. Další jména jsou v jednání. Do přípravy, která začíná 10. srpna půjde celkem 20 borců.
Tým mužů začíná prvním kolem MOL Cupu. A to pikantním duelem proti Brumovu, který trenér Miroslav Mičega dlouhá léta trénoval.
Divizní sezonu začínáme v sobotu 5. srpna, na Tyršovce, proti Havířovu. Nastoupíme v nových dresech, s firmou FASTAV na prsou. Věříme, že nám tato spolupráce přinese mnoho fotbalových úspěchů v nadcházející náročné sezoně

Aktuální články

VYUŽITÍ DRUHÉ TRAVNATÉ PLOCHY - LHOTA U VSETÍNA

„Můžeme s radostí oznámit dobrou zprávu, co se týče většího tréninkového působení na přírodní trávě. Není žádným velkým...

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE : 1.FC VIKTORIE PŘEROV

V utkání dvaadvacátého kola přivítají vsetínští fotbalisté nebojácné, houževnaté a především velmi perspektivní mužstvo 1. FC...

Z DALEKÉHO SEVERU PŘIVÁŽEJÍ REKORDNÍ VÍTĚZSTVÍ

FK Šternberk – FC Fastav Vsetín 1:5 (1:3)K utkání jedenadvacátého kola zajížděli vsetínští hráči do Šternberku k celku, který je...